Milion potpisa za vracanje Ustava GRADJANSKE REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!

Posto nam Milorad Dodik ucestalo prijeti otcjepljenjem RS-a pokazimo mu koliko nas ima koji zelimo vracanje USTAVA GRADJANSKE REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE bez entiteta i kantona!!! Da vidimo cija je jaca. MILION POTPISA KOJE TREBA SKUPITI I POSLATI MEDJUNARODNOJ ZAJEDNICI I VALENTINU INCKU KOJI APOSLUTNO NISTA NE RADI DA UMIRI DIVLJANJA DODIKA! Sad je do vas da pokazete makar za pocetak svojim potpisom da li vam je stalo do ove zemlje ili NE. JA VOLIM OVU ZEMLJU A VI......???

Zasto sam napisao MILION? Po popisu 2013 bilo je 1.769.592 (50,1%) Bosnjaka, 1.086.733 (30,8%) Srba, 544.780 (15,4%) Hrvata i 130.054 (3,7%). Dakle siguran sam da vecina Bosnjaka, dio Hrvata i Srba te svi OSTALI bi da zive u ovoj zemlji u ravnopravnom gradjanskom statusu gdje ce na prvom mjestuu biti covjek a onda iza njega sve ostalo. Dakle ja sam ovim zatrazio podrsku otprilike polovine gradjanski orjentisanih patriota ove zemlje. Mi moramo imati odgovor na potencijalno cijepanje Bosne i Hercegovine pa makar za pocetak bio i kao milion poptisa na papiru.

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Miro to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook