ne uvozu vozača

Zbog skoro svakodnevnih napisa u raznim medijima gdje se spominje manjak vozača u RH i stalno pozivanje od strane prijevoznika da im se odobre kvote za zapošljavanje vozača iz Srbije i BIH,želimo ovim putem zatražiti od VLADE RH,da umjesto davanja radnih dozvola za strance,riješi probem zajedno sa poslodavcima na način da se

1.kontroliraju i kazne poslodavci koji prijavljuju vozače na minimalac

2.kontroliraju i kazne poslodavci koji plaćaju vozače po kilometru ili po vrijednosti ture

Kad bi riješili samo ova dva problema dosta bi se vozača vratilo u domovinu na obostrano zadovoljstvo i ako ste Hrvatska vlada znači da niste samo vlada par poslodavaca koji su navikli da preko leđa zaposlenih sagrade velika carstva,a sad kad se i nama otvorilo tržište radne snage i otišli na normalno plaćena radna mjesta vrli poslodavci bi uveli radnike iz susjednih zemalja da im rade za minimalac.

I posebno bih se osvrnuo na izjavu jednog poslodavca koji odgovorno tvrdi da na hrvatskom zavodu za zapošljavanje nema ni jedan vozač voljan da radi.Naravno da nema gospodine po vašim uvjetima a teško da će netko i izvana doći i pristati na takve uvjete.

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Ivica Bebić to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook