ODUZIMANJE STATUSA POCASNOG GRADJANINA GRADA BIHACA BAKIRU IZETBEGOVICU

STATUS POCASNOG GRADJANINA GRADA BIHACA, dodjeljuje se istaknutim privrednim i privatnim osobama , Institucijama  koji su doprinijeli  boljitku i napredku drustva , grada boljim uslovima zivota i ugledu iste zajednice.

Status pocasnog gradjanina  koji je dodijeljen  BAKIRU IZETBEGOVICU preko lokalnih  stranackih lidera SDA  i bez bilo kakvih gore navedenih zasluga smatra se dodvoravanjem istoj osobi koja ni u kojem segmentu nije ucinila bolji zivot gradjanima Bihaca niti je doprinijela  boljitku i ugledu. Naprotiv ista osoba radi protiv gradjana i stvara im konfuzno stanje da vise niko u nasem gradu nije siguran u svoju i i sigurnost vlastite obitelji. Dokaz da Bakir Izetbegovic  radi protiv gradjana koji su mu dodijeli  Status POCASNOG GRADJANINA  Grada Bihaca mozete procitati u dole navedenom tekstu ,objavljenom na Portalu www.ekspresno.org 

Izetbegović i Džaferović poručili: Krajišnici moraju naći način da zbrinu migrante! Ne možemo kvariti ugled Sarajeva!

Upravo  zahvaljujuci Bakiru Izetbegovic u Krajini imamo vise od 10,000 Izbjeglica, emigranata nesretnika kojima je obecano da ce proci u EU a u stvari im je SDA stranka  na celu i sa dogovorom sa RS i Miloradom Dodikom odredila Destinaciju Bosanska Krajina. 

Na današnjoj press konferenciji SDA stranke – Bakir Izetbegović i Šefik Džaferović su u istom tonu poručili kako Krajišnici i USK moraju naći način da se zbrinu migranti te da se ne smije kvariti ugled glavnog grada BiH!Zadržavanje migranata u Sarajevu izazvalo bi negativne posljedice po ovaj grad jer bi turisti slabije dolazili u njega naveo je Džaferović. Zato migrante prebacujemo u krajinu da su bliže granici u slučaju da Hrvatska odluči da ih propusti. Predsjednik SDA Bakir Izetbegović je bio malo oštriji u svojoj izjavi pa je dodao da policija USK ne smije zabranjivati migrantima da dolaze u ovaj kanton, a ako to ipak budu učinili snosit će posljedice i iz Sarajeva će u krajinu biti upućena federalna policija!  Krajišnicima ne treba turizam jer oni treba da jačaju industriju i privredu završio je Izetbegović svoje izlaganje.

 

 

Screenshot_3-531.png

 

 

 

 

 


Bosanska Krajina    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

Svojim potpisom dajem ovlast da Bosanska Krajina preda moj potpis nadležnima ovoga problema.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook