Pomoć poplavljenim područjima

Peticija kojom se mole izdavačke kuće za pomoć pri doniranju udžbenika i školskog pribora te pri obnovi škola oštećenih u poplavama.

Molimo sve nakladničke kuće koje u svom programu imaju izdavanje školskih knjiga za potrebe odgoja i obrazovanja, da se aktivno, prema svojim mogućnostima, uključe u pomoć stanovništvu  područja koja su pogođena poplavama. Naš prijedlog je snabdjeti djecu udžbenicima i školskim priborom kako bi se u što skorijem vremenu normalizirao barem jedan vid njihova života. Također, molimo za sudjelovanje u opremanju tamošnjih škola kojima predstoji obnova.

Mi, prosvjetni djelatnici, također vas molimo da sredstva koja su namijenjena za promociju udžbenika pri ovogodišnjem izboru preusmjerite u tu svrhu.

Pred nama su dani kada humanost treba biti iznad svega i ne smijemo zaboraviti da i na ovaj način odgajamo djecu. I onu koja su u potrebi, i onu koja nas promatraju sa strane. Sva će ta djeca jednoga dana brinut će o nama. Stoga, i mi u školama diljem domovine organiziramo humanitarne akcije. Pokažimo im svi zajedno kako se to radi i osigurajmo svoju budućnost.

Zahvaljujemo i pozdravljamo sve koji već pomažu na bilo koji način.

 


Ankica Strešnjak    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Ankica Strešnjak to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook