Prst u oko (vožnja građana u novom opštinskom autu)

FB_20170513_14_01_56_Saved_Picture1.jpgOpština Banovići,

načelniku Midhatu Husiću

Inicijativa DF-a Banovići za vožnju u novom opštinskom autu

Opština Banovići je raspisala tender za kupovinu novog službenog auta u vrijednosti od 80.000 KM i rok je istekao 09.05. Kupovina novog auta je došla u trenutku kad SDA ima apsolutnu većinu u opštinskom vijeću, te načelnika iz svojih redova, a broj nezaposlenih građana na birou za zapošljavanje je blizu 5000. Svjedoci smo da su primarne potrebe građana u drugom planu, a megalomanija i bahatost su odlike cjelokupne vlasti u BiH. Banovići su specifični. Zbog gotovo nikakve političke alternative, a pogotovo zbog straha i jednoumlja, mi iz DF-a Banovići smo prinuđeni ovim putem reagovati i pozvati građane da se odazovu ovoj akciji i vide to "čudovište" autoindustrije vozeći se barem jedan krug od rodnog načelnikovog sela do zgrade opštine čime će u nedostatku ideja za poboljšanjem kvalitete života svih nas načelnik usrećiti građane na par minuta vozeći ih u najluksuznijem autu koje će "doći" na opštinu.

Stoga, mi smo za vožnju u novom opštinskom autu

-JER NAS VRIJEĐA VAŠA BAHATOST (kupujete skupo, a ne zovete na slatku)

- JER NAM SE SMIJETE U LICE (tako mnogo para za kupovinu auta, a broj nezaposlenih svakog dana raste)

-JER I MI TREBAMO MASAŽU (mi crnčimo za dž, a vi umorni, je l'!?)

-JER I MI ZNAMO ŠTA JE DOBRO (siromašni smo, ali nismo blesavi) i na kraju

-JER AUTO KUPUJETE NAŠIM PARAMA.


Povjerenik OO DF-a Banovići, Modrić Mirnes dipl.pravnik    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Povjerenik OO DF-a Banovići, Modrić Mirnes dipl.pravnik to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook