Smjenimo Abdulaha Ibrakovića, Sportskog direktora FK Sarajeva

Peticiju pokrećemo iz razloga što dotični gosp. Ibraković već duže vrijeme bruka sveti klub, grad, najvjernije navijače.

Čašu je prelio svojim zadnjim potezom dovodeći u klub prijatelja ratnog zločinca.

Nepojmljivo je da neko na tako odgovornoj fuknciji u klubu, u vremenu kada su dovoljno finansijski stabilni i kada mogu da biraju igrače, trenere, bez dodatnih provjera angažuje osobu blisku ratnim zločincima.

Nakog devet odigranih kola pod vodstvom gosp. Jarnija,  i pokazanog nedostatka borbenosti u skoro svim tim utakmicama. Gosp. Ibraković je morao na vrijeme imati adekvatnu zamjenu, a ne kao što se desilo da u zadnjim momentima kontaktiraju osobu zvučnog imena bez dodatnih provjera.

Ova peticija predstavlja jedan od koraka u cilju vraćanja FK Sarajevo na svoje mjesto kako u domaćoj BiH ligi ,  tako ako Bog da i na Europskoj sceni.

Dokle da se brukamo u mahali, gradu, državi zbog nesposobih koji po k'o zna kojoj osnovi su postavljeni na dužnosti u ime svih nas.

 

PITARI

 

 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize pitar to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook