Stari Grad Ostrozac treba jarbol sa BiH zastavom

Jedan od sigurno najznacajnijih i najprepoznatljivijih obilježja, simbola te kulturno-historijskih i turistickih destinacija Cazina i Bosne i Hercegovine, jeste u20160503_150621.jpgpravo tvrdjava "Ostrozac".

Nazalost na navedenoj tvrdjavi "Ostrozac" ne postoji veliki zeljezni jarbol sa velikom drzavnom zastavom BiH, a kakvi postoje na vecini ostalih tvrdjava u nasoj drzavi kao sto su na primjer tvrdjave u Tesnju, Maglaju, Srebreniku, Gradaccu, Travniku, Blagaju, Bosanskoj Krupi, Kljucu, ...

Tvrdjava "Ostrozac" ne bi smjela po tome biti izuzetak i zaostajati za ostalim tvrdjavama u nasoj drzavi, te stoga molimo da svi Vi koji se slazete sa ovom tvrdnjom, potpisete ovu peticiju, koju namjeravamo prezentirati kod Nacelnika Opcine Cazin, Mjesne Zajednice Ostrozac i svih ostalih nadleznih institucija. 

Navedena tvrdjava ima takvu geografsku poziciju da bi bio predivan vizuelni dojam gradjanima, putnicima-prolaznicima i turistima vidjeti kako se na navedenoj tvrdjavi vijori velika drzavna zastava BiH.

Pomozimo ovom predivnom starom gradu da na jos jedan nacin ukaze na svoju ljepotu, ali i vaznu ulogu koju igra vec stoljecima na ovim podrucju. Hvala!


Aida Haughton /Una Sana Bosnia Tourism    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Aida Haughton /Una Sana Bosnia Tourism to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook