Neopoziva ostavka Gorana Radmana,ostalih urednika HTV-a, te Duke

Anna Čunčić

#26

2013-07-13 18:22

Uvijek spremna za borbu protiv nepravde.potpisala sam peticiju

Gost

#27

2013-07-13 18:29

Imate moju punu podršku !
Marija Sefčik

#28 Neopoziva ostavka, Gorana Radmana

2013-07-13 19:20

Vrijeme je da HTV postane ono što je odavno trebala biti: javna televizija, što znači da se prema svakome odnosi s poštovanjem i uvažavanjem. Dosta je komunističko-ateističkog vrijeđanja, terora, koji dopušta "tata Radman" bez sankcioniranja.

Gost

#29

2013-07-13 19:29

Slažem se sa mišljenjem svih potpisnika jer HTV uopće ne gledam upravo zbog navedenih razloga u peticiji i smatram da ona nije niti hrvatska niti javna tv kuća i da promiče antihrvatsku propagandu uz neistine i krivotvorine iako ju uredno plaćam zbog pridjeva hrvatski koji je jedino ostao u nazivlju...hvala inicijatorima na mogućnosti da mogu izreći svoje mišljenje i neslaganje s ovakvom nenarodnom tv , njezinim vodstvom u kojoj nema profesionalaca već samo poslušnici komesarskog režima koji vlada Hrvatskom, na našu žalost!!!

Gost

#30

2013-07-13 19:39

Vrijeđanje neistomišljenika,otpuštanje novinara kojima je bitna istina a toleriranje samo onih koji su poslušnici je loše i za vlast i za narod.Sve to nema veze sa demokracijom.Bitno je da slobodni ljudi dižu glavu,oni su velika snaga.Istina će pobjediti.Ponosan sam na svoju vjeru i mogu me smjestiti i u 1. vijek kad je Isus donio svjetlo a u ovom modernom vijeku se vrše pobačaji,trguje sa djecom,veličaju i brane pedofilija i druge krive stvari.To nije napredak.

Gost

#31

2013-07-13 19:42

Želim HITNU ostavku svih navedenih u peticiji!!!!

Gost

#32

2013-07-13 20:33

Nemam snage ni pravih riječi ali sam ZA!

Gost

#33

2013-07-13 21:02

Dosta je vrijeđanja i ruganja pretplatnicima!

Gost

#34

2013-07-13 21:12

podržavam peticiju

Gost

#35

2013-07-13 22:00

dosta je više komunjara ,koji daju izjave protiv svega i svačega HRVATSKOG jer tv je hrvatski a u njemu je mjesto ljudima koji vole HRVATSKU ali ne iz interesa -stoga njih pod hitno smjeniti i staviti braniteljsku populaciju koja je stručna za taj posao ,a fala bogu ima ih ,BOG

Gost

#36

2013-07-13 23:17

Istina prije ili kasnije mora izići na vidjelo !!!

Gost

#37

2013-07-13 23:56

Kao i uvijek dosad, potpisujem sve ono što je na dobrobit hrvatskog naroda i Lijepe naše. Ali iskreno mislim da je došlo vrijeme za nešto drugačiji način izražavanja našega stava i traženje prava hrvatskog naroda.

Gost

#38

2013-07-14 00:05

Slažem se sa svim zahtjevima predloženim od tvoraca peticije. Sumnjam da će peticija polučiti bilo kakav uspjeh. Iza prozvanih stoji vrh vlasti u Hrvatskoj, a ona se neće sama smjeniti.

Gost

#39

2013-07-14 00:08

Organizatorima ove peticije cestitam i zahvaljujem.Braniti istinu i cast svoga hrvatskog naroda je plemenita stvar, a upravo Karolina Vidovic Kristo,zajedno sa mnogim plemenitim suradnicima, intelektualcima i domoljubima,hrabro i neustrsivo cini, a svaki odgovoran domoljub treba Vam dati punu podrsku.

Gost

#40

2013-07-14 00:35

SVI KOSOVCE ODSTRANITI IZ HRVATSKOG MEDIJSKOG PROSTORA!

Gorana Radmana treba poslati u zapecak njegove KOSovske proslosti, a HRT treba dati u ruke postenim i neokaljanim, objektivnim novinarima i neokaljanim strucnim ljudima iz profesije, koji nece podleci pritiscima vladajucih politickih struktura izrasle na tragu komunistickih, kosovsko-udbaske i jugonostalgicarske provijencije.

Kada ce mo konacno u medijskoj slici Hrvatske vidjeti nepotkupljive intelegentne novinare s integritetom osobnog stava, koji su suspremni braniti temeljne interese svog naroda i gradjana Hrvatske, koji imaju osobni stav, moralnu i cvrstu drzavotvornu vertikalu, a ne ove klimavce koji su ostali zarobljenici njihove kosovske proslosti i njihovih oceva, spremnih izdati i prodati svoje i narodne i nacionalne interese udovoljavajuci onima kojima je Hrvatska uvijek smetala kao Nezavisna i moderna i postojana evropska drzava!

Dosta nam je konacno te medijske mafije Pukanicevsko, Pavicevskog... tipa, i njene moci koja je izrasla na medijskom reketu najnize vrste, kao proizvod stranih obavjestajnih oficina, koja terororizira hrvatski narod s odnarodjenim i negativnim vibracijama, koja razara zdravo tkivo i pozitivne naboje hrvatskog naroda i hrvatskih gradjana.
Njih treba sustavno prozivati pokazivati njihov negativan ucinak, konacno njih treba najozbiljnije bojkotirati, nekupovati njihove medijska glasila.Sve ono sto ne afirmira pozitivno u Hrvatskoj drzavi treba sustavno zaobilaziti!
Pomazimo one koji posteno rade i na tragu hrvatskih temeljnih interesa,ne pomagati one koji su odnarodjeni i podupiru interese onih koji ne vole Hrvatsku. To je i nacin kako treba razmisljati svaki hrvatski rodoljub, sve dok to smece zauvijek ne nestane s hrvatske medijske scene.
Sanjam posteno, iskreno i profesijonalno novinstvo i snagu istine u medijskom izricaju, a ne sve vrste apologeta minulih sustava,koji mrze svoju Domovinu, koju razaraju sustavno njene stvaralacke resurse, izrugujuci se svakom onom pojedincu kome je stalo do svoje Domovine i njenog prosperiteta.

Ante Glibota,Paris
Redoviti clan Evropske Akademije Znanosti,Umjetnosti i Literature,Paris.

Gost

#41

2013-07-14 02:06

Pismo Predsjedniku I. Josipovicu I njegovim saradnicima (Jovic, Goldstein, Perkovic, Loncar,…) ukljucujucu gdju Pusic.
Ne dozvolite da Vas blate sve vise I vise, jer Vi ste vec u blatu do grla.
Imali ste vrlo visok rejting, ali se ne mozete nadati drugom mandate. Odnarodjeni I okruzeni hrvato-mrzcima.
Glasao sam za Vas I ja I moja familija I nasi prijatelji. Vi ste nas izigrali.
Domadoj Musa.

Gost

#42

2013-07-14 03:07

Napišite...imamo na TISUĆE posjetitelja umjesto po srpski ''hiljade''. Sve je to dobro i ljepo, potpisivati ZAHTJEVE, MOLBE ''peticije'' i kome se to šalje. To ide u ruke, JUGOKOMUNISTIČKO ČETNIČKO FAŠISTIČKOJ VLADI, SA VODSTVOM JUGOKOMUNISTE JOSIPOVIĆA, KOJI JE OBNOVIO SAVEZ JUGOKOMUNISTA U HRVATSKOJ SA SRPSKIM FAŠISTIČKIM ČATNICIMA U SRBIJI. SA SRPSKIM ČETNIČKIM ''VOJEVODOM'',GROBAROM NIKOLIĆEM, KOJEGA JE JOSIPOVIĆ SVEČANO DOČEKAO I POLJUBIO U ZAGREBU. U STAROM ZAJEDNIŠTVU JUGOKOMUNISTA I SRPSKIH FAŠISTIČKIH ČETNIKA, SVE ZA SRBOSLAVIJU, JUGOSLAVIJU... JUGOKOMUNISTA JOSIPOVIĆ ZAJEDNO SA ČETNIČKIM FAŠISTOM, GROBAROM NIKOLIĆEM, GAZE PO SVIM GROBIŠTIMA I STRATIŠTIMA POBIJENIH HRVATA, HRVATICA I HRVATSKE DJECE, KOJE SU ZAJEDNČKI POBILI JUGOKOMUNISTIČKO ČETNIČKO FAŠISTIČKI SAVEZNICI. JEDINI ODGOVOR PROTIV JUGOKOMUNISTIČKO FAŠISTIČKO ČETNIČKE JOSIPOVIĆEVE VLADE U HRVATSKOJ, TO JE U....ZAJEDNIŠTVU...HRVATSKOG NARODA, OSLOBODITI HRVATSKI NAROD OD JUGOKOMUNISTE JOSIPOVIĆA I NJEGOVE JUGOKOMUNISTIČKO FAŠISTIČKE ČETNIKE VLADE, NEPRIJATELJA HRVATSKOG NARODA. PRIMITE POZDRAV, ANTE KUNEK

Gost

#43

2013-07-14 03:25

hrabrost se kaznjava a kukavicluk se nagradjuje
to je za mene neprihvatljivo
Ivo Poljak
Gost

#44 Lustracija

2013-07-14 03:58

Potpuno izlječenje od komunističkog tumora donijeti će prestanak soliranja, te kada Zavjet, Oluja II, Hrvatska zora i sva slična nastojanja prije i poslije ovih nastupe kao jedan, pod jednom kapom i vjerodostojnim vođom!


Gost

#45

2013-07-14 04:23

HRT je nacionalna sramota, koja svojim neobjektivnim, politički selektiranim i pristranim informativnim programom nikako nije nezavisna TV, već je upregnuta u službu onih koji ne žele istinitu i objektivnu vijest, u interesu dobra i napretka Hrvatske

Gost

#46

2013-07-14 05:28

pozdravljam i u potpunosti podržavam poticatelje akcije! karolina je, nažalost, svjetli primjer kako se treba boriti za svoju zemlju, naciju, kulturu, vjeru... mi drugi malkice smo zaćorilili!
wake up people, državu nismo dobili na lotu, naprotiv, zbog podinulih i njihovih obitelji moramo "natrag u rovove"!
mislav benčević-croata.

Gost

#47

2013-07-14 05:28

Kako je moguce da (mi) Hrvati nikako ne možemo izaći iz komunističkog tunela te kako je moguće da Hrvati toleriraju Srbe koji su klali i palili te i danas mrze Hrvatsku i njom i upravljaju u Parlamentu Hrvatskom? Moje mišljenje je da mi Hrvati imamo velikih problema po pitanju morala, a to znači da je Hrvatima važnije materijalno, a ne svjetonazorsko, a to znači da je Hrvat uvijek spreman dati, otuđiti tj. prodati i zadnji kamen Hrvatski za automobil. Koja tragedija. Hrvatčino probudi se te počni čitati Sveto Pismo koje će te oplemeniti te ćeš raspoznavati što je dobro, što zlo. Bio sam član političkog pokreta HRAST. Čim sam počeo govoriti u Hrastu da moramo izgrađivati svoj karakter na istini i vjeri u Krista. Kada sam zavrsio svoj kratki govor o moralu, onda su me na licu mijesta literarno izbacili iz stranke. Prema tome dok god budemo stavljali materijalno iznad Duhovnog i Moralnog nikada nećemo postići blagostanje. Biblija veli općeniti za svakog čovijeka da je redoslijed: Ljubi Boga najprije, a sve ostalo će ti se tada dodati. Napisao franjo dragaš

Gost

#48

2013-07-14 05:30

Srahovlada is coming beck

Gost

#49

2013-07-14 06:21



Osoba koja se na onako arogantan i bezobrazan način obraća javnosti i novinarima - kako je to nedavno učinio Goran Radman - prijeteći "javnom televizijom" kao sredstvom odmazde prema neistomišljenicima, VEĆ ZBOG TOGA BI MORALA BITI UDALJENA S DUŽNOSTI KOJU OBNAŠA, DA NE SPOMINJEMO SUKOB INTERESA I NJEGOVO (RADMANOVO) OBEĆANJE DA ĆE NAPUSTITI FUNKCIJU UKOLIKO SE UTVRDI DA GA JE BILO, ŠTO JE U MEĐUVREMENU "ZABORAVIO"

Gost

#50

2013-07-14 06:43

Sve ovo što se dešava s HTV-om i oko nje postalo je groteskno i neodrživo. Takva se zloporaba javnog prostora rijetko gdje dešava. U situaciji sam da mi je kao pretplatniku onemogućeno gledanje programa HTV-a, jer su u funkciji političkog i ideološkog teroriziranja neistomišljenika. ALi pretplata je obvezatna. K tome je došao i prijedlog da svi građani plaćaju pretplatu za HTV imali televizor, ili ga ne imali. Što je to? Kuda vodi takva suluda politika?