Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA

Quoted post


Gost

#208 Pitanje za dr Nakaša

2013-03-12 10:42

Bilo bi dobro da nam dr Nakaš odgovori kada je stekao uslove za penziju. Kako kruži informacija prije 3 godine je trebao otići u penziju a svim sredstvima se bori da ostane na poziciji, dok desetine mladih doktora idu da rade po Njemačkoj i dr. zemljama, dok ovi koji su stekli uslove za penziju služeći se svim sredstvima grčevito se bore da ostanu, i dovode na specijalizaciju ljude koji nemaju uslova.

Replies

Ovaj post je uklonio njegov autor (Show details)

2013-03-12 11:14:45



Gost

#220 Re: Pitanje za dr Nakaša

2013-03-12 11:41:05

#208: - Pitanje za dr Nakaša

Informacija kruzi,sto ne znaci da je tacna.prvo treba provjeriti,pa onda skakakti covjeku u oci.

Svim silama se trudi da ostane na poziciji,jer radi svoj posao dobro,i te kako dobro.A to sto mladi doktori odlaze u inostranstvo,to nije njegova greska,pitaj Ministarstvo zdravlja,jer oni odlucuju o zaposljavanjima i specijalizacijama i oni koji tamo rade dovode svoju djecu i rodbinu preko veze.


Gost

#235 Re: Pitanje za dr Nakaša

2013-03-12 15:14:44

#208: - Pitanje za dr Nakaša 

 O kojem vi inostranstvu sanjate? Niste normalni! Vi ne znate stanje u Europi i svijetu! Pa u zemljama Europe posla nema ni za ljude koje tu zive, bas jedva cekaju Bosance! Zanosite se glupostima! Treba te se boriti da skinete tu bagru politicara, da razvijete infrastrukturu i izgradnju pa ce biti posla. Sto se tice mladih ljudi, doci ce oni nared, kad dodje vrijeme za njih. Prvo neka se izbore za svoje mjesto u drustvu. I manite se mastarija kako vas Europa jedva ceka!

Jedini normalan u tom Bosanskom zdravstvu je dr Nakas koji i pruza pomoc tim mladim ljudima. Pa tek sad nece biti mjesta za mlade i sposobne ljude pored Izetbegovica. Dok oni namjeste svoje guz*ce, vi i dalje mastajte o inostranstvu!

Tugo moja, ne vidite dalje od svog nosa!