Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA

Quoted post

Za Seku i Bakija 100%

#927

2013-03-19 13:41

Hvala na upozorenju, a ima tu još mnogo pravopisnih grešaka barem po onome kako su nas nekad u školi učili. Nego malo vježbam ovaj novi Bosanski koji ne znaju do kraja objasniti ni oni kojima je to posao. Zato ja kad god zapne idem pitat nanu Hanifu. Ona sve najbolje zna. Il gledam Hayat i tamo se može ukačiti bisera. Obožavam ZMBT. Inače Hayat mi je primjer jedne uzorne bosanske firme. U ratu otmeš tuđe. Na rukovodeća mjesta postaviš čitavu familiju. Žene, zaove, sinove, ljubavnice.....itd, itd. To što nemaju pojma o poslu nema veze. To je sad njihovo i oni mogu kako hoće. Elvir direktor, brat Ahmed producent, sin Ammar voditelj najgledanije emisije. Ma bajka. Ali tv je tv pa možeš isključiti, ali šta isključiti kad se razboliš ti ili neko tvoj pa te dovedu Sebiji da malo na tebi vježba. Ili za tebe nema kreveta jer je onaj ministar iz kantona otišao na godišnji i ostavio majku na čuvanje i njegu u bolnici il nedo bog otišao na izdržavanje zatvorske kazne od godinu i po, a u bolnicu smjestio sve svoje stare i nemoćne. A ovako će vam biti pa ili bih ja to volio il ne volio.

Replies


Gost

#933 Re:

2013-03-19 14:57:07

#927: Za Seku i Bakija 100% -

Bosanski - pogrešno, treba - bosanski.  A Hayat ! Ne razlikuje se puno od vecine (naših  - čuj mene) "regionalnih" tv stanica.

Za Švrakiće  -  imate pravo. Samo ste zaboravili oca (EMIN)  -  on je najgori (nikakav radnik - tv mehaničar, nikakav borac,    vjenčane žene, nevjenčane žene, ljubavnice, prevareni prijatelji, glumi vjernika).

Takodje, i ja se bojim da će Bolnica "Abdulah Nakaš" otići dovraga. Naravno, nije mogla biti idealna ali je bila puno bolja od UKC, a pogotovo od porodilišta u UKC.