Podrška za dr Bakira Nakaša.


Gost

/ #2

2013-03-17 19:54

Evo posla za SIPU u BiH
Suada Pasic MRAK
Gost #549 2013-03-15 16:06

DA SVA BOSANSKA JAVNOST ZNA. Gospođa Seka nikada nije pohađala specijalizaciju u Zagrebu. Ja i SALIM SABIĆ ssmo joj platili tu specijalizaciju, i bila je na toj specijalizaciji samo dva puta.Prvi puta je Preuzela je dva mantila sa njenim imenom, a drugi puta je preuzela beđ,, i to je sve.Svo vrijeme je mjesto na klinici provodila vrijeme u Gradačačkom klubu na kraju Ilice, gdje je tabirila politiku i tračala Fahiru Hasanovu i Umu - ženu Salima Šabića. Od novembra 92 je pa do 95-96 boravila u Istambulu tako da ona sa specijalizacijom ima taman toliko koliko jedini nobelovac u Visokom brico-Šikle. A navela je da se od 92 u Zagrebu bavila specijalizacijom, što je NOTORNA LAŽ. Rad magistarski,A NAJVJEROJATNIJE I DOKTORSKI su ukradeni i najvjerojatnije i prepisan od doktorice medicinskih nauka gospođe Aide Cviko, koja je bila moja supruga .

Kod mene,u mom stanu, je živjela, tako da ja baš najbolje znam čime se bavila ta PAMET, i kako se dograbila i najvjerojatnije pređonila radove. Da koincidencija bude veča mentor za magistrat moje bivše supruge i Seke je isti-Asim Kurjak, stim što je moja supruga magistrirala 1983/4, a Seka nikada zvanično. A da bi on bio i njen mentor zna se cijena koju su Begovi platili.

Za pravosudne organe je da ispitaju dali ja ili ona lažemo. Može lagati samo jedno, ali ja sigurno ne, i na raspolaganju sam svim pravosudnim organima BiH DA DAM IZJAVU, POD PUNOM MORALNOM I MATERIJALNOM ODGOVORNOŠČU.

Bakira Nakaša nikada nisam ni sreo niti ga znam,-ali sa njim suosječam i to najbolje- ali sa porodicom Izetbegovića imam spor več 17-tu godinu, i koji su to kriminalci imam kompletnu sudski utvrđenu dokumentaciju čija SE vrijednost štete nanesene državi BiH mjeri milijardama ma kojih nominacija, sasvim je svejedno.