Hoćemo da Regultorna agencija za komunikacije BiH kazni Hayat TV

Naida
Gost

/ #2

2013-07-04 11:55

Kome je to u interesu da medijskom propagandom napravi razdor izmedju ova dva mlada talenta, iz malog grada? Da li je iko do sada pitao njih dvojicu sta misle o tome...kako se osjecaju kada im se ovakve stvari guraju u dzepove?
Da je ta isti Hayat malo bolje razmislio, moglo se lako doci do zakljucka da je Deniju poznantsvo, ma komsiluk sa Amarom samo moglo donijeti vecu slavu i podici nivo poznavanja na region, putem jednog jedinog dueta...ovako, nikada nazalost do toga doci nece sve dok je Deni pod Hayat Produkcijom...jer Hayat nece sigurno s*** pa lizati.

Okvir emisija je takav da ZMBT ostaje u granicama BiH, dok Zvezde Granda gleda cijeli regijom. No to i dalje ne sprijecava Hayat da za veliko finale dovedu niskorazredne umjetnike iz zemlje "cetnicke udovice" (citat) da im uvelicaju vecer.

Ovo je takav autogol za Hayat, da zasigurno cijeli dan odrzavaju vanredne sjednice kako bismo veceras na vijestima u 7 slusali objasnjenje kako je sve pogresno protumaceno. Dragi Hayat, bavite te vjerskim prilozima, turksim serijama i humanoscu....show-biz definitivno nije za vas!!!