Oduzimanje pjesničke nagrade Risto Ratković, Radovanu Karadžiću

Quoted post

Emira M. Ličina

#11

2016-08-26 19:31

Povlačenje pjesničke nagrade svakako da treba podržati, razloge nema potrebe navoditi, bilo bi suvišno!..Što se sadržaja ovog teksta u nastavku tiče smatram ga suvišanim, nepotrebanim i totalno promašenim. Nemam namjeru da branim nikog, niti da se bavim političkim partijama, te prema tome naslov i ideju podržavam ostatak teksta svakako da ne. Niti bih se bavila sličnim stvarima!..

Potpisala, što će učiniti svaka iole normalna osoba sa "naših" prostora, a ovaj tekst mičite, jer osim predizbornih sitnih poena neće donijeti ništa drugo, smatram da može loše uticati samo na uspješnost i iskrenost ove peticije!

Replies

Tike, tike, tačke-Nema više vraćke :)

#14 Re:

2016-08-26 21:21:25

#11: Emira M. Ličina -  

 23 godine od zločina prema Ristu Ratkoviću šuti DPS. Njegov kadar je na čelu prozvanih institucija. Poštovana gdja. Ličina, čestitam Vam na hrabrosti potpisati ovu peticiju iako su vas, predpostavljam pritisli da povučete svoj potpis. Ne brinite ništa, njihovo je prošlo. Njihovo dobro smo vidjeli devedesetih, vidimo ga I danas, a vidjećemo I sjutra kada ni okom ne budu trepnuli na ovu prozivku. Oni nikada nijesu ni napustili ideologiju na kojoj su talasali tokom krvavog raspada Jugoslavije. Dokaz je i ova njihova arogancija. Čestitam Vam na pametnom izboru. Nijeste ni prvi a ni poslednji koji su shvatili da se neko.igra sa našim sudbinama.