Podrška studentima Univerziteta u Tuzli

Kontaktirajte autora peticije

Hvala za peticiju

2014-11-01 22:32:14

Poštovani studenti, i potpisnici peticije "Podrška studentima Univerziteta u Tuzli". Hvala Vam za podršku, vjerujem da će studentima ovo mnogo značiti.

Obaviještavam Vas da me možete kontaktirati na mail: caffe.netgoo@gmail.com postaviti bilo kakvo pitanje ili zahtjev koji ću objaviti svakako anonimno.

Ja nisam student, želim da podržim studente Univerziteta u Tuzli, makar to preko interneta online, peticijama, objavama i sl.

Ako među Vama ima organizatora ili odgovornih ljudi koji Vas vode, savjetuju pošto neko mora biti ko je pokrenuo značajno pitanje ovog problema u kojim se studenti nalaze, u trenutku kada mislite da je dovoljan broj potpisa skupljen pošaljite Vaš zahtjev na gore navedenu mail adresu, kako bi vas poslali sve potpise u formatu da bi ih mogli isprintati. Potpisa nikad nije dovoljno svakako, ali kad to odlučite budite slobodni da me kontaktirate.

Pokušat ću poslati Vaše potpise na email Rektora Univerziteta, ali ne znam da li će to imati neku svrhu, što možete i Vi svakako učiniti isto.

Za sada imamo preko 200 potpisa. 

U koliko imate bilo kakvo pitanje, budite slobodni da me kontaktirate. Vaša anonimnost je zagarantovana, ne morate mi ni napisati svoje ime i prezime, to je ne bitno za mene. Bitno je da se ova agonija riješi već jedanput.

Kada treba podrška studentima iz BiH, ja ću uvijek biti tu, da napravim bilo što što je moguće da se Vaš glas, glas studenata čuje u javnosti.

Bitna napomena, ja sam pojedinac, ne pripadam nikakvom udruženju, tako da sa mnom možete razgovarati kao Vi sami između sebe. 

I ne naplaćujem ništa to da znate. Nisam takva osoba. Dosta je više ponižavanja studenata u BiH. 

 

 


24Sata



Podijeli ovu peticiju

Pomozite da ova peticija dostigne više potpisa.

Kako promovisati peticiju?

  • Podijelite peticiju na svom Facebook zidu i u grupama vezanim za temu peticije.
  • Kontaktirajte svoje prijatelje.
    1. Napišite poruku u kojoj ćete objasniti zašto ste potpisali peticiju, jer je veća vjerovatnoća da će je i drugi potpisati ukoliko shvate značaj teme.
    2. Kopirajte i zalijepite internet adresu peticije u vašu poruku.
    3. Pošaljite poruke na mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.