Ne ukidanju vojne bolnice!

Kontaktirajte autora peticije

Ova rasprava je automatski kreirana od peticije Ne ukidanju vojne bolnice!.

Disa

#1

2016-01-08 19:00

Lijepa sjecanja me vezu za ovu bolnicu(odjel ginekologije)tu sam na svijet donijela svoje dvije ljepotice, upoznala divno medicinsko osoblje ....Malo je reci da me tuga obuzima kad pomislim da ce da je uniste.  A o zelji da se vise stane u kraj ovim kriminalcima da nepricam, unistise sve u ovoj ionako napacenoj državi. Jel vam dosta "Sebi ja"


Gost

#2

2016-01-08 19:29

Bolnicu ne damo ,to je nase i ovo je malo sto imamo. I dosta je otimacine Izetbegovica

Gost

#3

2016-01-08 21:01

Svaka cast samo da urodi plodom

Gost

#4

2016-01-08 21:29

Zato jer je ova bolnica potrebna ovom gradu.

Gost

#5

2016-01-08 21:33

potpisujem licno,dosta vise samovolje porodice Izetbegović,ostavite nam bolnicu Abdulah Nakaš ili bivsu Vojnu bolnicu,uz duzno postovanje najbolji tretman kao čovjek imala sam na ovoj klinici,od postovanja doktora do postovanja medicinskih sestara koe su svakom pacijentu znale prici,objasniti,pruziti pomoć sto nie ni slicno sto se dešava u bolnici Koševo,nedo bog nikom koliko loših stvari sam kao pacijent dozivjela,bukvalno kad vas vide samo sto vas jos ne isjeraju iz ambulante,a da ne kazem sto se sve dogadjalo izmedu doktora i njihovih svadja medusobno gdje ne znate prosto kome ce te se priklniti ia kakav ce tretman biti prem Vama.Moram priznati da sve sto covjek pod Hiokratov zakletvom moze biti mi kao pacienti smo imali u bolnici Abdulah Nakaš.dole samovolja porodice Izetbegović

Gost

#6

2016-01-13 06:44

Opća Bolnica : " Prim Dr. ABDULAH NAKAŠ " je ujedno i ŽIVI SPOMENIK jednog od NAJVAŽNIJIH SPASITELJA RANJENIKA, ...HEROJA U BIJELOM RAHMETLI Prim Dr. ABDULAH NAKAŠ...po kojem bolnica i NOSI TO HEROJSKO IME...i ONA JE SIMBOL SARAJEVA I SVIH PREŽIVJELIH kao i OSTALIH koji se u ovoj SAVREMENOJ danas bolnici lIJEĆE.,,USPJEŠNo sa IZUZETNIM MEDICINSKIM OSOBLJEM i svim pratećim medicinskim aparatima...!!!
...