Protiv odluke USFBiH da se borci APZB izjednace sa borcima ARBiH


Gost

#1

2013-11-28 12:06

Rezultat bilo kakve Budimirove podrške Abdićevcima će politički biti totalno loš po Stranku pravde i povjerenja (SPP). Nema tu razlike između funkcije Predsjednika FBiH i funkcije Predsjednika SPP, jer se radi o istom čovjeku. Ujedno, u ovakvim slučajevima pobjeđuje pravno utemeljenje, a veoma je važna i emocija u bošnjačkom narodu. Propaganda suparničkih stranaka će Budimirovom podrškom za beneficije Abdićevcima, dobiti ubitačno oružje da ruše SPP u bošnjačkom narodu. Da se zamišljao štetniji potez kojega je Predsjednik SPP mogao učiniti, ne bi se mogao odabrati kada su pravna podloga i sentiment bošnjačkog naroda u pitanju.

Ovu podršku Predsjednik FBiH, Živko Budimir, treba hitno povući, bez obzira na sve, jer to nalaže i pravo i pravda. Ako to ne učini, a vezano za SPP, val destrukcije i samodestrukcije će biti žestok u domenu u kojem se uspjeh ili neuspjeh političke stranke nalazi: u kredibilitetu i u propagandi.
Nisam slijep

#2

2013-11-28 12:54

Zar sud ne postoji zbog pravde i pravicnosti ??? O Boze !, koliko je zalutao danasnji covijek ? Umislen i jadan nanoseci stetu cijelom covjecanstvu, stavljajuci u istu ravan: zlo i dobro,tamu i svijetlost,pravdu i nepravdu,crno i bijelo a to nikad od nastankaprvog covjeka Adema (Adama) nije bilo isto !. Nije ovdje problem nemoralni licemjerni Budimir. Ovdije je problem ko? i zasto?, ovako olako, put gnjilog paradajza izvaga ovako bitnu nemoralnu i krajnje licemjernu odluku. Prije svega kao covijek a zatim kao gradjanin FBiH nikad,nikad necu prihvatiti ovu nemoralnu licemjernu odluku koja vrijedja ludsko dostojanstvo. USFBiH bi morao provjeriti kantar(terezije-vaga)jer su ocigledno terezije u kvaru. Ako budu vagali ovako kako vazu kuku nama !!!

Gost

#3

2013-11-28 13:00

Mi živimo u fašističkoj tvorevini entitetima stvorenim na zločinima i genocidu.Ovo je još jedan od kontinuiranih dokaza započeto izdajom društvenonog uređenja i njenog ustava Republike Bosne i Hercegovine, teritorijalnog suvereniteta i integriteta države i ignoriranje pravedne borbe pripadnika ARBiH za opstojnost svoje države, taj ignoranski odnos prema pripadnicima ARBiH započeo je potpisivanjem dejtonskim mirovnim sporazumom u kojem je izjednačeno pravo svim paravojnim formacijama koji su stali na stranu agresora na našu državu od strane Srbije, Crne Gore i Hrvatske među kojima su bili do konačnog vojnog sloma i pripadnici paravojnih formacija APZB Fikreta Abdića, istekao je na pres konferenciji Bajrić Senad predsjenik Regionalnog udruženja ''Sove Krajine.''

Gost

#4

2013-11-28 17:05

Ojaden ljut depresivan javna sramota pravosuda pozz za sve patriote

Gost

#5

2014-01-04 16:21

izdajnici nece vam ovo proci dok je nas PATRIJOTA zivi

Gost

#6

2014-01-04 17:45

SAMO JE JEDNA VOJSKA U BiH i niko joj nije ravan, narocito NE u BiH!!!! Ni Hrvatska vojska, ni ova ni ona.... Armija BiH je jedna i jedina i NISTA se ne smije izjednaciti sa njom!!!!

Gost

#7

2014-01-04 17:51

Ma ostavite im bar cast! Sram vas bilo da ih probate narodu prodat ko da su oni bili tek neki mafijasi.

Gost

#8

2014-01-04 17:54

Jezim se od ovih debila koji ne znaju razliku izmedu zivota i smrti, casti i sramote... Samo je jedna jedina Armija BiH i NIKO joj nije ravan!!!

Gost

#9

2014-01-05 09:21

sramota nasih politicara

Gost

#10

2014-01-07 16:44

zar trebamo nagraditi one koji su nas ubijali?Na području USK-a ,više žrtava smo imali od strane APZ ,nego od strane četnika.Znači:prvo ih uvesti u naš borački Zakon,a poslije bih im trebalo dati i odlikovanja za svakog poginulog ,našeg borca.E,NE MOŽE!!