Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA

Meha
Gost

/ #901

2013-03-18 18:54

Draga braćo i prijatelji,

Puno podrške dr Bakiru Nakašu i inicijatorima peticije i svima koji su digli svoj glas protiv despotske diktature.
A onim kukavicama koji nisu smogli hrabrosti i snage da izađu na prosvjede, niti su smogli hrabrosti da barem upute svoj glas prema diktatoru Izetbegoviću i njegovoj nepismenoj istambulskoj kurvici. Dok se ona tucala i provodila po Istambulu dotle smo mi mrznuli gladni i žedni po rovovima, a naša gladna i žedna djeca se skrivala i mrzla po podrumima. Istovremeno su doktori, braća Nakaši i drugo osoblje bolnice su vadili gelere, operisali i krpili naše rane.

Mnoge noći nisu spavali kao ni njihove kolege doktori i sestre. Niste valjda zaboravili rat i krvave mantile, ni ljude s zakrvavljenim očima od nespavanja i teškog rada. Spašavali su naše živote dok se  vještica "Seka" provodila po Istambulu.

Svi odreda, počevši od Nakaša pa sve do portira trebali su da dqaju beneficirani staž te uz ordene i popratne nagrade i najljepše ispraćaje upute u zasluženu penziju. Tako bi u svakoj zapadnoj zemlji uradili.  Ali, to ne može u diktaturi među čobanima. Čobani ne misle na državu već na sebe. Bakir i Sebija Izetbegović su umislili da su oni država, monarsi.

Svi znamo da je Bakir teški kriminalac i svi ćutimo, eh sada je toga dosta. Dosta je više podilaženja kriminalcima i sputavanja poštenih ljudi. Ko je ustvari Sebija Izetbegović zvana Seka, niko i ništa, nesreća svima nama.  Ona nije sposobna povezati  običnu ranu kamoli da zaustavi krvarenje ili postavi neku tačnu dijagnozu. Kad bi čovjek imao upaljen bubreg ona bi mu izvadila žuč.  Ona nema nikakvo solidno obrazovanje. Njene diplome su falsifikati kojima se treba pozabaviti sudstvo.

Neko će odgovarati zašto se jedna takva osoba pusta da obavlja posao za koji n4ema adekvatnu diplomu. Zar ste zaboravili da je Alija izvukao cijelu familiju iz BiH a našim glavama je trgovao. Njegov propali šibičar se previjao pod koferima punim deviza iz dijaspore za narod BiH i borce ARBiH. Nažalost što taj novac nikad nije stigao do adresanta već je završio kod Izetbegovića.

Najgore od svega je što je SDA stranka promovirala primitivnog propalicu za premijera. Normalno jer su Tihić i Bakir bližnji rođaci. SDA stranku ništa ne brine što Sebija nema pravu diplomu ljekara, a pogotovu ne doktora jer je diplomski rad prepisan od druge osobe. Pogotovo što ona ne zna baš ništa o Menamentu što je jednom direktoru takve institucije neophodno potrebno. SDA ima za cilj da okupira zdravstvo u kantonu tr ne bira sredstva.

Bakir Izetbegović je sirovi i beskrupulozni kriminalac, potpuno odan supruzi. Ona preko njega upravlja cijelom SDA. To znaju i inostrane službe te nam se stoga cijeli svijet ismijava.

Obratite pađnju na lica diplomata kad Alijin Bakir drži govor. Ja imam osjećaj da nas svi sažaljavaju, kakvog čobana smo postavili da nas predvodi. Glasao sam redovno za SDA a od neki dan sam se zakleo pred Allahom da ta mafija nikad više moga glasa neće dobiti, dok je god taj Alijin kriminalac u stranci i njegova bestidna kurva. Njihova samovolja je prevršila svaku mjeru te se zamalo zbog njih posvađa i sa Svevišnjim i dragim Allahom. Dabogda vas sviju, koji nju i njega podržavate, liječila ta njegova vještica. Biće, "operacija uspjela, pacijent umro". Vještica je upropastila ženu iz Konjica, raspitajte se malo više o tome pa ćete svašta čuti.

Svi koji su sa njom radili u povjerenju će vam reći da nije sposobna ni da bude sestra, kamoli doktorica.
Možda je ovo i božja volja da nas kazni za naš kukavičluk da se odupremo i suprotstavimo kriminalcima (šejtanima).

Kukavički narod bolje i ne zaslužuje.  Oprostite što sam oduljio, boli me u duši.

Vađ Meha