POSLIJEDNJA OPOMENA MINISTRU SIGURNOSTI BIH FAHRUDINU RADONCICU

Gost

/ #70 VAPAJ ZA POMOC IZ LIVNA

2014-02-10 01:30

Ondje i veceras ima pritvorenih
VAPAJ IZ LIVNA
Kako pomoci !?

Obraćam se vama ovom prilikom jer nemam kome, da bih upozorio na represivno ponašanje policijskih struktura u Livnu, a manifestuju se kroz cijelodnevno pozivanje na¨informativne razgovore¨ onih koji su preko FB grupa i pojedinih profila izrazili nezadovoljstvo sa aktuelnom vladom u našem gradu i svim općinskim tijelima koje cine razne malverzacije, ustupke, pogodnosti i usluge stranački pogodnim ljudima, dok su ostatak stanovništva koje nije stranački opredjeljeno doveli na prosijački stap.

Čak su pojedine dečke i danas kupili na info razgovore, a ti dečki bez obzira na njihova ustavna i ljudska prava morali su se odazvati.

Večeras sam saznao da su te dečke i po drugi put privodili na Info razgovore, da bi ih držali danas cijeli dan i sve do maloprije im odredili Lišavanje slobode, odnosno zatvaranje, a sve zbog tzv izazivanja opće opasnosti i huškanja !?

Ti momci nisu ništa protuzakonito napravili. Nikoga uvrijedili ni diskriminirali,.. Samo su izrazili svoje nezadovoljstvo prema oligarhijskim strukturama u našoj općini, i prema lopovluku u svim našim firmama: Šumarija, Pošta, Elektroprivreda, MUP, i slične jazbine dobro uhljebljenih stranačkih podobnika, koji sa službenim autima vode ljubavnice po Splitskim Shoping Centrima, i djecu na fakultete u ST, Zagreb itd.

Zar ti momci da večeras u zatvorima spavaju, zbog ničega,.. Da im se roditelji nerviraju, jer to su samo mladi, nezaposleni, bezperspektivni ljudi koji žele svoje mjesto pod suncem, a od sunca ih veoma vješto sklanjaju pozicioneri HDZ-a i SDA-a sa svojim marionetama u MUP-u.

Livanjski zatvor je večeras bio pun tih mladih momaka, pa su ih razbacali po okolnim Policijskim stanicana, Po Glamoču, vjerovatno Duvnu i Kupresu. To im je odličan način da spriječe sutrašnje najavljene mirne prosvjede.

Zašto nas sve nebi pozatvarali dok se bagra ne raziđe ? Ali oni za razliku od Sarajeva, Tuzle, Mostara i ostalih gradova imaju jednu prednost koju ostali gradovi nemaju, a to je raselili su Livnjake po Njemačkoj, Hrvatskoj, Austriji, Švicarskoj itd. Računaju na to da im neće imati tko izaći na trg, pred zgradu vlade, Općine itd, a u tom smislu su i upravu.

HDZ pokušava ovih dana te napade i nezadovoljstvo naroda kod nas prikazati kao organizirane, rušiteljske skupine zupanija odnosno kantona, i mi im kao pravi Hrvati to ne smijemo dopustiti. Pa dosta je više bilo ljudi, ta nismo valjda toliko slijepi.

Bilo bi mi drago da upozorite u vašim dnevnim novinama o ponašanju policije u Livnu, i njenih visokih funkcionera, koje možete vidjeti na svim stranačkim skupovima i jasno je da stite svije debele guzice.

Hrvat sam, da nebi netko pomislio da vam šaljem huškačke poruke protiv hrvatskog naroda u Livnu, ali znam da će uz mene sutra biti i većina mojih prijatelja ostalih vjera i nacionalnosti, jedan uz drugoga, da kazemo DOSTA, silazite sa vlasti. To je nas jedini uvijet, jer zelimo raditi, želim jesti, želimo se veseliti i djeci poklone kupovati..

https://www.facebook.com/pokretzaspaslivna