ODGOVORNOST ZA INSINUACIJE S KRSTOM NA ZLATISTU

Ljuta BOSANKA - Ivana Ina M.

/ #2 Re: Zahtjev za hitnu intervenciju na improvizovanom objektu - INAT "KRSTA" na Zlatištu!

2014-09-25 20:07

#1: Ibrahim Pelesic -  

 U svoje ime, kao rođena Sarajka, BOSANKA, zahtijevam od uvaženog Dr. Valentina Inzka da ODMAH ukloni one ukrštene bandere koje su postavili i podržali bh. pravoslavci Dukić i Dodik, kao i Staša Košarac koji je predsjedavajući PSBiH (koji apsurd)!!! 

Dr. Inzko, Vi od EU, EC ili drugih evropskih predstavnika dobijate ogromnu platu (35hilj. EURA) da održavate normalno stanje u BiH koja je pod Protektoratom!!!! 

Kako je moguće da Vam se dese ovakvi propusti, odnosno, ZAŠTO nama, Sarajlijama, Mladim ljudima, Majkama, borcima ARBiH i onim mrtvim i živim, invalidima i civilnim žrtvama rata, svojim indolentnim ponašanjem UGROŽAVATE Mir, Zdravlje, Sigurnost, opstanak u BiH ali i u malom entitetu tzv. "rs"???? Nije to pošteno, uvaženi Valentine Inzko!!!!  

Nije, naravno, pošteno od Vas i EU, kao ni od SAD da i dalje, svi redom, silujete našu BOSNU plaćajući bh. političare, koji su sve drugo osim toga!!!!  

1. ZAUSTAVITE POMAHNITALOG DODIKA, DUKIĆA, KOŠARCA, ALEKSANDRU PANDUREVIĆ, DUŠANKU MAJKIĆ, ŽELJKU CVIJANOVIĆ ...i mnoge druge koji BOSNU živu trpaju pod zemlju!!!

2. NAREDITE DA USVOJE SVE VAŽNE ZAKONE U BiH, od knjiženja državne imovine na jedno registraciono područje, do POVRATA i REFORME USTAVA RBiH!!!! 

3. MAKNITE OVAJ KRST S ZLATIŠTA, CRKVU IZ POTOČARA, KRIŽ IZ MOSTARA, ODMAH!!!!

4. VRATITE NAM NAŠU HIMNU, ZASTAVU SA 6 LJILJANA NA BIJELOME PLATNU I GRB RBiH JER SU  LEGALNI I LEGITIMI!!!!

5. BUDITE NA STRANI NORMALNIH BH. GRAĐANA KOJI NISU ŠOVINISTI, KOJI NISU FAŠISTIČKI NASTROJENI I KOJI ŽELE U BiH I CIJELOM SVIJETU SAMO MIR, LJUBAV, RADOST, RAZUMIJEVANJE I PRIJATELJSTVO!!!!

Ne tražim mnogo, zar ne, ali, i ovo malo na što imamo svi mi pravo, može pomoći svima nama u BiH i cijelom svijetu da budemo SRETNI I SLOBODNI!!!!  Nemojte nam to uskraćivati!!!!

http://www.djecasarajeva.ba - Koordinatorica i osnivač - Ivana Ina Mostarac - Ljuta BOSANKA