Bojkot TV PINK BiH - zahtjev Rak agenciji za sankcionisanje PINK

NekadGrbavicaDanasBeč

/ #2

2015-09-30 22:41

U potpunosti se slažem da se Pink mora sankcionisati. Tabloidna, senzacionalistička televizija koja koja nepravilno odgaja mlade generacije.

Pink, jedna velika sramota. Zar je heroj srpskog naroda spao na to da se mora pojavljivati po trećerazrednim emisijama samo da bi se i njegov glas čuo. To je lice moderne, proevropski nastrojene Srbije. Sreća pa većina naroda ne razmišlja tako.. Mi Srbi se svojih heroja moramo sjećati i čuvati ih od zaborava. Neka Bog blagoslovi sve one koji su branili goloruki srpski narod kad je bilo najpotrebnije. Slava ti đenerale Mladiću, slava ti mudri Karadžiću. Slava ti vojvodo Šešelju...

Pink nametanjem američkog načina života svjesno uništava srpsku omladinu. Vrlo rado sam potpisao peticiju u nadi da će se duh agresivne ameriknanizacije bar malo stišati.

Za zdravu Srbiju, za zdrav srpski narod, za bolju budućnost, za zdravo Kosovo, za zdravu Republiku Srpsku. Živjeti, učiti, napredovati u životu a istovremeno se i svakog dana spremati za zapečaćivanje sudbine otpadnika srpskog naroda takozvane izmišljene nacije koja se odaziva na ime "bošnjaci".