STOP nasilju i zlostavljanju djece! Jer nas se tiče!


Gost

/ #1330 Re:

2016-01-19 07:31

#1323: Muhammed Mahmutović -  

Sve vise i vse ljudi ima ovakvo msisljenje na cijeli slusaj. Iako, licno meni, ima jos jedna stvar cudna.. Cnjenica je da su u zraku neobjasnjene stvari od modrice iznad oka koja je obisla pola internet svijeta pa nadalje. Odakle mahiru modrice ako je prije sest mjeseci promijenio skolu? Da li je moguce da ucenici obje skole ne valjaju, a jedan Mahir valja? Da li je moguce da se zlostavljanje u drugoj skoli nastavilo? Da li je moguce da sve skupa 100 ucenika ne valja, a jedan Mahir valja? Obicno se zlostavljanje zaustavi akda se promjeni skola. To je cak praksa Njemaca. Kod Mahira je slucaj da se zlostavljanje nastavilo. Da li je zaista Mahir toliko nevin koliko ga smatraju? Sta je izazvalo takvu netrepeljivost prema Mahiru koji je bio kao svako drugo dijete?

 

Da li je Mahir bio zaista zrtva drustva? Sta je izazvalo netrepeljivost ucenika iz dvije razlicite skole prema jednom Mahiru? ne moze biti da sva djeca ne valjaju (cak iz druge obicne skole)...

 

To je moje misljenje..

 

Ne zelim da se ogrijesimo..znate da ima onaj poremecaj samoranjavanja? Gdje ljudima bude lakse kada se samoranjavaju. Sta ako je Mahir bolovao od toga? Sa jedne strane ne mogu da vjerujem da bi djeca silovala dijete, da bi im to predstavljalo zabavu. Sa druge strane ne mogu da vjerujem da bi ocuh, ili majka zlostavljali dijete do te mjere da se ubije.. Ipak..otkud mu modrice?