Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA

Quoted post

Syster
Gost

#289 Istina

2013-03-13 09:30

Citam sve ove komentare i budno pratim sve sto se pise. Zaista dirljivo! Neki od komentarama me i nasmiju, a vecina me razaloste. Zar je svijest ljudska toliko slaba pred korupcijom, bezvlascu, lopovima i kriminalcima? Zar su drzavljani jedne zemlje toiliko bezvrijedni za njene vodje!?
Ja odavno ne zivim u Bosni i zato su ovakve stvari koje politicari jedne zemlje rade, skoro nepojmljive u mom svijetu.
Ali ja necu o politici! To je najprljavija stvar na svijetu! Zelim samo par rijeci da kazem o dr Bakiru Nakasu i uopste o cijeloj porodici. Ako nesto ima svijetlo i cisto, to je ta porodica. Dr Bakir Nakis ne samo da je humanista, doktor, fantastican ledare jedne bolnice, on je uzor muza, oca, amidze, tetka, dajdze, prijatelja, brata ...!
Ja se samo nadam da vi Srajlije kao i ostali pametni i savjesni Bosanci i Hercegovci necete dopustiti vise taj teror! Ako, nedaj boze, Izetbegovici uspiju, vjerujte to nece biti njihova pobjeda, to ce biti poraz naroda Bosne i Hercegovine, jos jedan poraz Sarajlijama i poraz svim nama koji toj Bosni zelimo samo najbolje! To ce biti poraz postenja, humanosti, istine i razuma!

Replies


Gost

#290 Re: Istina

2013-03-13 09:34:44

#289: - Istina 

 svaka čast , odavno bolji komentar nisam pročitala!!