Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA

Quoted post

istina

#652 bakir nakaš=sda

2013-03-16 21:38

Samo da se zna o liku i djelu tog bakira nakaša, sada laje na sda, a godinama je predsjednik savjeta za zdravstvo u ovoj stranci, ko ne vjeruje neka ode na stranicu www.sda.ba, zatim pod organi stranke, a onda savjet, ovo dole sam kopirao sa njihove stranice, stidi se licimjeru, bakire nakašu, i boga i ljudi....

7. ODBOR ZAZDRAVSTVO
Doc.dr.Midhat Tabakovićpredsjednikodbora
7.1.Grupa za zdravstvo i javno zdravstvo
1. prim.dr. BakirNakaš predsjednik

Replies


Gost

#654 Re: bakir nakaš=sda

2013-03-16 22:34:15

#652: istina - bakir nakaš=sda

e jesi plitak! Kao prvo Dr Bakir Nakas nikada nije bio clan nite jedne stranke, a kao drugo u okviru svog posla koji obavlja, bilo koja stranka da je bila vladajuca, kao direktor jedne velike bolnice, normalno je da mora polagati racune a i davati savjete.

Ustvari to bi trebao da tumacis koliko je SDA licemjerna i dvolicna. Dr Bakira Nakasa smatraju znaci za njasposobnijeg u struci, a kod izbora daju mu tek 4 mjesto. Pa zar ti ovo  pametnjakovicu sve ne govori! Gdje je gospodja Izetbegovicka u tom odboru za zdravstvo. Njena vlastita stranka je ne smatra podobnom!

Ako si ikada isao u skolu, pa znas valjda sabrati dva + dva! Sve ce ti biti jasno!


Gost

#871 Re: bakir nakaš=sda

2013-03-18 10:03:42

#652: istina - bakir nakaš=sda

ISTINA DA JE BAKIR BIO POD OKRILJEM SDA , ALI NE OVE I OVAKVE SDA , VEĆ SDA KOJA JE SLUŽILA NARODU , OVO SADA ŠTA ONI RADE OVO JE NEZAPAMČENO , NI AL KAPONE IM NIJE RAVAN .