Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA

Quoted post

Bosna je Titanik

#1043

2013-03-24 12:37

Bosna neće propasti. Bosna je već propala. Izetbegović to najbolje zna pa pred bijeg pokušava rasprodati šta je još preostalo. A malo je toga preostalo. Pa nemojte babinom sinu i snajki radodajki kvariti ćeif. Bosanci će se opet po običaju osvijestiti prekasno, kada već budu bez gaća. Nemamo vladu, namamo ustavni sud, pozatvarasmo kulturne institucije i muzeje, zdravstvo nam taktvo da za bolesne Batko mora skupljati sadaku, a načelnici opština se bukvalno tuku radi para. Tihića i Izetbegovića s vlasti možeš maknuti samo preko njih mrtvih (što uopšta nije loša ideja).Čitam presude onim "Mladim muslimanima". Jesu li ijednog optužili krivo? Nisu. Jebaše li majku državi? Jebaše. Pa u čemu je onda problem i zašto njihovim potomcima dozvoljavamo da i dalje haraju. Zato što je ovo Bosna. Podanička i sluganska oduvijek. Uvijek tuđa moneta za potkusurivanje. Glupe bošnje to smo bili i to ćemo ostati. I uvijek čekati da neka tuđa vlast riješi naše probleme. Turska, Austro- Ugarska, Evropska zajednica. Spavaj bošnjo mašala. Spavaj i pjevaj sevdalinke, prodaji se jeftino, a majku i dijete će ti prestati jebavati bjelosvjetske barabe AKOBOGDA. A neda. I bog cijeni hrabre i pametne. A mi to nit smo bili niti ćemo biti. Zato riđokosi Izetbegoviću ništa ne brini. Ne možete ti i tvoja hanumica i da hoćete rastjerati ponosne bošnjačke guzne muhe, koje se uvlače u svaku guzicu koja je na vlasti. Kod nas je to običaj.

Replies


Gost

#1044 Re:

2013-03-24 12:58:02

zbog primitivizma prisutnog u vašim komentarima - "lajanju" ovo se izrodilo u svoju suprotnost da se ne može podržati nešto što se "lajanjem" podržava no i pored toga što vam se na pristojan način ukazuje da se ne podržava to što vi "lajanjem" podržavate vi i dalje "lajete" na one koji ne podržavaju vaše "lajanje", možeš li Bosna je Titanik išta skontat...


Gost

#1045 Re:

2013-03-24 14:45:02

#1043: Bosna je Titanik -

Bosna neće propasti, Bosna je Titanik, propali ili oni koji su Bosnu napadali od Turske, Austro-ugarske i Kraljevine SHS do Socijalističke Jugoslavije - a sve su bile svjetske sile!!!

Neuništiva i vječna Bosna je opstala bez obzira na njene vanjske i unutrašnje neprijatelje i opstat će u to nema sumnje a nestat će njeni neprijatelji.