Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA

Quoted post


Gost

#1053 Re:

2013-03-24 22:07

#1046: - Re:

Za one koji ponosa imaju Izetbegovići su ponos Bosne a za one koji ponosa nemaju nije ni bitno ko im je ponos svakako su naš stid.

Jadan je doktor Nakaš sa vašom podrškom, vi mu sad "lajući" pružate podršku a našu je podršku imao u prethodnih 20 godina manje više uspješnog rukovođenja Općom bolnicom.

Replies

.........

#1054 Re: Re:

2013-03-25 13:45:33

#1053: - Re:

ne slazem se ni ja s onim koji laju, ali takvih ima na sve strane, pa i na 'vasoj'..hmm, uspjesno kazes rukovodio bolnicom, pa zbog čega onda smjena? samo sebi kontrirate,a ne vidite...cccc...sve je očitije da je to namjestaljka,a sto se ponosa tiče, tebi je sigurno dobro, pa imas se čime ponositi, imas posao u nekoj drzavnoj firmi GARANT, tvoji su zbrinuti, šteliš posao uspjesno i svojim članovim porodice, lijepo ti je :) a sta je sa nama koji po 10- 15 godina čamimo na birou, imamo i fakultete zavrsene, nikakva primanja, nikakvu socijalnu skrb, djeciji dodatak od zalosnih 30 KM nemamo, jer imamo ,eto neko auto, ne pitaj kakvo, ti bi ga na otpad bacio, ali nam je potrebno, jer stanujemo daleko, djeca idu u skolu, nepohodno je,kao i svima koji nemaj taj radničkui kupon, jer NE RADE, pa ni to ne mogu imati..čime BOGA ti ja da se ponosim???? politika me ne zanima, mada su mi čak predlagali da se učlanim u SDA da bih lakše došla do posla...???? Sve je to mafija dragi gospodine, ali vama je liepo, pa vam i ne smeta. :) samo nek je mojoj g... dobro...a sve nek gori, narod moj nek skapava od gladi, boli me briga! eto ti i izetbegovica i njemu slične, pa se volite do mile volje, ali ne mogu gledati nepravdu u ovoj zemlji vise, a ova prema Nakašu je samo jedna u nizu od bezbroj! toliko na ovu temu od jedne razočarane gradjanke ove jadne zemlje...