NAJSTROZIJA KAZNA ZA UBICE CETVEROGODISNJEG DJECAKA IZ HADZICA

Quoted post


Gost

#126 Re:

2014-03-03 09:58

#103: -

Svaka čast na komentaru. Potpisujem svaku riječ.Nismo ni svjesni kakvi monstrumi se nalaze oko nas.U ovom slučaju socijalne službe su zakazale. Nažalost za malog anđela je kasno, ali  treba da budemo svjesni da ima još puno ovakvih slučajeva zlostavljanja. Tu treba nešto radikalno promijeniti. Socijalne službe definitivno ne rade svoj posao. Gdje su sigurne kuće, gdje su SOS dječija sela, moglo se naći načina da se dijete izbavi iz pakla, ali nije bilo volje, nažalost.

O kazni za idiote, da ne pričam. I najstrožija kazna po trenutnim zakonima će biti blaga za njih. Ovo je samo za smrtnu kaznu i još da plate metak.

Strašno, ne spavam već dvije noći otkako sam čula. I sam sam majka i ne mogu da shvatim ovo. Samo mi zamišljena slika malog Smaje  lebdi pred očima i zamišljam scenu kako prigušeno jeca. STRAŠNO i ŽALOSNO da gore ne može biti. Ne smijem plakati pred svojom djecom, već odem u kupatilo i baš se pošteno isplačem jer ne mogu da izdržim više :-(

 

Replies


Gost

#204 Re: Re:

2014-03-03 22:49:55

#126: - Re: mogu ti reci da se jaisto tako osijecam, niti mogu da spavam niti da jedem. Trenutno dok ti ovo pisem moe su oci pune suza. Malom Smaji nazalost nemozemo vise bista pomoci Smrtana kazan za te monstrume je isto blaga, njih treba svake minute muciti i sve him to raditi sto su oni  malom Smaji.