Oslobodite Fahrudina Radončića

Quoted post

Mirela V.B.

#320 Re: Re:

2016-01-27 10:37

#316: - Re:  

 Auuuu, šta reče pa ostade živ. 

Pa onda bi ti trebao biti sretan zbog ovog hapšenja - Radončić je DOBIO PRILIKU da očisti svoje ime i pokaže narodu da je čist.

Kažes on nam je zadnja nada i jedini čovjek kojem možes da vjerujes. Zašto zelis nekome da VJERUJES samo tako, a da se taj neko ne pokaze da mu mozes vjerovati? Sta ti je Radončic dosad pokazao, molim te? Nikad do vlasti nije dosao. Sta ti je pokazao sem propust da izvrsi svoju duznost i zastiti drzavnu imovinu u onim demonstracijama? 

Koga je bolan on nahranio? Jesmo doduse vidjeli njegov video kako istovara pomoc za ljude pogodjene poplavom (pa nek je i on tu pomoc kupio), ali za one koji misle da je to istovaranje i fizikanerenje koje moze svaki fizički radnik da uradi vid pomoci koja je potrebna narodu od jednog političara i mocnika onda mi iskreno takvih budala zao. Zao mi je svih budala koji padaju na takve prestave za javnost. A jos mi je vise zao mene i nas koji ispastamo decenijama zbog takvog naivnog i glupog biračkog tijela.

 

Zaključak na kraju balade, šta ste se nadigli i usplahirili što je Fahrudin uhapšen, zašto ste se usplahirili kad ste konačno dobili neku priliku da nekog političara prekontrolišete, da vidite sta ima u dzepu? Zasto se protivite tome? Zasto zelite da budete slijepi?

Drago vam je da nasjedate na propagandu, i da vidite samo ono sto oni ZELE da vam pokazu?

Replies


Gost

#325 Re: Re: Re:

2016-01-27 11:11:43

#320: Mirela V.B. - Re: Re:  

 Mislim da je ovaj komentar jako konstruktivan i nadam se da nece biti izbrisan od strane administratora. Sad je prilika da se dokaze ili krivnja ili nevinost. Niko nije iznad zakona, barem ne bi trebalo da bude.

Jurgen

#328 Re: Re: Re:

2016-01-27 11:30:47

#320: Mirela V.B. - Re: Re:  

 Mirela, svaka ti cast