Podrška za nastavak rada PŠRD ''Ramova''

SLIKA_5.jpgPOMORSKO ŠPORTSKO RIBOLOVNO DRUŠTVO    " RAMOVA" - KRVAVICA      

 Mi, dolje potpisani, tražimo od institucija vlasti RH, Predsjednice RH, Hrvatskog Sabora, Vlade RH, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Županije Splitsko-dalmatinske,Općine,Župana i županijskih institucija, da omoguće normalan i neometan nastavak rada športske lučice i luke nautičkog turizma u Krvavici do raspisivanja natječaja za davanje koncesije. Prostorni plan općine Baška Voda donesen je 2017. godine i njime je potvrđena luka nautičkog turizma Ramova – Krvavica. Međutim, još nema važećih detaljnih prostornih planova naselja unutar općine, kao ni utvrđenog pojasa pomorskog dobra, što do daljnjega i na neodređeno vrijeme sprječava pokretanje postupka davanja koncesije. U međuvremenu, luke u kojima se nalazi privezano preko 200 plovila ne mogu ostati bez nadzora i paralizirane, pogotovo ne na pragu vrhunca turističke sezone. Pozivamo odgovorne da svi u okviru svojih zakonskih ovlasti u najkraćem mogućem roku donesu potrebne odluke i u interesu sigurnosti, korisnika luke, ali i lokalne zajednice, omoguće rad svih subjekata u dvjema lukama posebne namjene na području Krvavice.


Katarina Čizmić    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Katarina Čizmić to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people. We will advertise this petition to people who are viewing other petitions on our website, but have not yet viewed this petition.

Facebook