Pogledajmo sa Bedema – Peticija građana/ki Novog Pazara.

 

 

 

 

 

 

Pogledajmo sa Bedema – Peticija građana/ki Novog Pazar kojom se zaheteva da Grad Novi Pazar uredi severnu stranu Bedema i osposobi je za upotrebu i korišćenje.

 

 

Mi građni/ke Novog Pazara svojom potpisom podržavamo inicijativu „Pogledajmo sa Bedema“  i zahtevamo da Grad Novi Pazar preko nadležnih službi očisti, uredi i osposobi za korišćenje severnu stranu Bedema. Gradski bedem je simbol našeg grada iz XV veka i već duži niz godina potpuno je nedostupan građanima/kama,  zarastao u korov, sa montažnim objektima unutar njega narušava jednu istorijsko – arihitektonski ambijetalnu celinu po kojoj je Novi Pazar poznat.

Gradski Bedem  pripada svima nama i potpuno je nedopustvio stanje u kojem se nalazi. „Pogledajmo sa Bedema“ je cilj ove  inicijative i građanski krik da se pod hitno saniraju i urede uslovi i objekat stavi u funkciju građana.

 

 

 

 


Akademska Inicijativa "Forum10"    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

Svojim potpisom dajem ovlast da Akademska Inicijativa "Forum10" preda moj potpis nadležnima ovoga problema.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook