Pogledajmo sa Bedema – Peticija građana/ki Novog Pazara.

 

 

 

 

 

 

Pogledajmo sa Bedema – Peticija građana/ki Novog Pazar kojom se zaheteva da Grad Novi Pazar uredi severnu stranu Bedema i osposobi je za upotrebu i korišćenje.

 

 

Mi građni/ke Novog Pazara svojom potpisom podržavamo inicijativu „Pogledajmo sa Bedema“  i zahtevamo da Grad Novi Pazar preko nadležnih službi očisti, uredi i osposobi za korišćenje severnu stranu Bedema. Gradski bedem je simbol našeg grada iz XV veka i već duži niz godina potpuno je nedostupan građanima/kama,  zarastao u korov, sa montažnim objektima unutar njega narušava jednu istorijsko – arihitektonski ambijetalnu celinu po kojoj je Novi Pazar poznat.

Gradski Bedem  pripada svima nama i potpuno je nedopustvio stanje u kojem se nalazi. „Pogledajmo sa Bedema“ je cilj ove  inicijative i građanski krik da se pod hitno saniraju i urede uslovi i objekat stavi u funkciju građana.

 

 

 

 


Akademska Inicijativa "Forum10"    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Akademska Inicijativa "Forum10" to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people who are viewing other petitions on our site, but have not yet viewed this petition.

Facebook