Pogledajmo sa Bedema – Peticija građana/ki Novog Pazara.

 

 

 

 

 

 

Pogledajmo sa Bedema – Peticija građana/ki Novog Pazar kojom se zaheteva da Grad Novi Pazar uredi severnu stranu Bedema i osposobi je za upotrebu i korišćenje.

 

 

Mi građni/ke Novog Pazara svojom potpisom podržavamo inicijativu „Pogledajmo sa Bedema“  i zahtevamo da Grad Novi Pazar preko nadležnih službi očisti, uredi i osposobi za korišćenje severnu stranu Bedema. Gradski bedem je simbol našeg grada iz XV veka i već duži niz godina potpuno je nedostupan građanima/kama,  zarastao u korov, sa montažnim objektima unutar njega narušava jednu istorijsko – arihitektonski ambijetalnu celinu po kojoj je Novi Pazar poznat.

Gradski Bedem  pripada svima nama i potpuno je nedopustvio stanje u kojem se nalazi. „Pogledajmo sa Bedema“ je cilj ove  inicijative i građanski krik da se pod hitno saniraju i urede uslovi i objekat stavi u funkciju građana.

 

 

 

 


Akademska Inicijativa "Forum10"    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Akademska Inicijativa "Forum10" to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook