PRAVDA ZA EDINA I SVE ZRTVE NASILJA OTMICE I UBISTVA

  1. Mi  Porodica Zejcirovic  I narod BiH zelimo I trazimo da se uvede  DOZIVOTNA kazna zatvora svim licima koji su oteli mucili silovali I ubili drugo lice.
  2. Edin Zejcirovic  je rodzen u Ratkovicima opstina Celic kod Brckog otet je 17 og novembra 2019 mucen na najgnusniji nacin a potom slijedeci dan vezan za tegove bacen u Savu u mjestu Vucilovac kod Brckog..Za Edinom se tragalo 19 dana dok su ova 4 monstruma nastavili zivjeti kao da nista nije bilo   4Osobe koje su to uradile Sve  su snimali I slali drugima kao upozorenje da bi I oni mogli proci isto.Jedan od videa je postavljen i na drustvene meze. Oteli mucili I ubili su ga 4 osobe sva cetvorica su poznati kriminalci narkomani I dileri trenutno u pritvoru dok traje istraga .NE DOZVOLIMO.IM DA PONOVO NEKOG OTMU MUCE I UBIJU .
  3. Potpisom peticije trazimo da se uvede zakon DOZIVOTNA zatvorska kazna  bez pomilovanja kako ovim monstruma tako svima koji pocine ovakav zlocin

Pravda za Edina Zejcirovica    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Pravda za Edina Zejcirovica to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook