PRAVDA ZA EDINA I SVE ZRTVE NASILJA OTMICE I UBISTVA

  1. Mi  Porodica Zejcirovic  I narod BiH zelimo I trazimo da se uvede  DOZIVOTNA kazna zatvora svim licima koji su oteli mucili silovali I ubili drugo lice.
  2. Edin Zejcirovic  je rodzen u Ratkovicima opstina Celic kod Brckog otet je 17 og novembra 2019 mucen na najgnusniji nacin a potom slijedeci dan vezan za tegove bacen u Savu u mjestu Vucilovac kod Brckog..Za Edinom se tragalo 19 dana dok su ova 4 monstruma nastavili zivjeti kao da nista nije bilo   4Osobe koje su to uradile Sve  su snimali I slali drugima kao upozorenje da bi I oni mogli proci isto.Jedan od videa je postavljen i na drustvene meze. Oteli mucili I ubili su ga 4 osobe sva cetvorica su poznati kriminalci narkomani I dileri trenutno u pritvoru dok traje istraga .NE DOZVOLIMO.IM DA PONOVO NEKOG OTMU MUCE I UBIJU .
  3. Potpisom peticije trazimo da se uvede zakon DOZIVOTNA zatvorska kazna  bez pomilovanja kako ovim monstruma tako svima koji pocine ovakav zlocin

Pravda za Edina Zejcirovica    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Pravda za Edina Zejcirovica to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...