Vraćanje prava studentima FMTU-a

Komentari

#17

Jer se slazem sa svime navedenim

Hannah Antolović (Zagreb, )

#30

Potpisujem peticiju jer nije pravedno da nemamo popravne kolokvije ko svi ostali fakulteti i smatram da ako ne ostvarimo 35 posto kroz kolegij da to nije pravedan nacin da padnemo kolegij

Antonia Pribanic (Rijeka, )

#37

Potpisujem ovu peticiju zbog nezadovoljstva sa novim nacinom ocjenjivanja studenata,posebice zbog nepravednosti prema izvanrednin studentima koji placaju studij,a nemaju pravo barem jednog ispravka.

Monika Jedrejcic (Rijeka, )

#90

Potpisujem ovu peticiju u znak nezadovoljstva novim pravilnikom o ocjenjivanju. Donošenje istog niti je zatraženo niti je prema relevantnim parametrima bilo potrebno. Novi je sustav formiran isključivo eliminacijski i u svrhu zarade na studentima te produljivanja njihovog perioda studiranja u korist sveučilišta i države. Fakultet za menadžnent u turizmu i ugostiteljstvu slovi kao jedan od poželjnijih na području PGŽ te je kroz svoje dugogodišnje djelovanje iznjedrio zavidan broj uspješnih, poznatih i visokopozicioniranih stručnih osoba koje su svoju izobrazbu stekle upravo po starom sustavu. Jamče li nove mjere da ćemo mi biti sposobniji i uspješniji ili da razina znanja stečena blažim kriterijima koju su naši prethodnici ponijeli u život nije relevantna?

Lorena Šimek (Rijeka, )

#146

Podržavam

Luka Čvrljević (Rijeka, )

#147

Potpisujem jer je jasno navedeno prilikom upisa da zakonski imamo pravo završiti školovanje sukladno s pravilima koja su bila na snazi prilikom upisa.

Marko Bunčić (Zagreb, )

#156

Potpusat ću ovu peticiju iz razloga jer smatram da studenti trebaju zavrsiti svoje obrazovanje po načelima i pravilima koja su vrijedila za vrijeme upisa.
Smatram da se ova odluka trebala primjenit na sutudente koji su upisali prvu akademsku godinu te sve iza generacije ali generacije prije su trebale zavrsit po starom sistemu.

Ivica Sokolić (Gospić, )

#190

Zbog nepravde prema nama.

Petar Dumičić (Rab, )Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...