Traži se od OHR-a i Vijeća za implementaciju mira PIK-a da sprovedu Referendum u BiH za građane na cijeloj teritoriji domovine BiH.

referendum_elvis1.jpg

Koja je krajnja granica urušavanja naše domovine Bosne i Hercegovine? 

U današnjoj BiH na političkoj sceni su još uvijek snage koje su izazvale rat i kojima nikada nije zabranjeno djelovanje, a koje svojom nacionalističkom, destruktivnom i agresivnom ratnohuškačkom retorikom konstantno prizivaju nove međuetničke sukobe i rat. Građani BiH, bez obzira na pojedinačno socijalno, konfensionalno, religijsko ili etničko izjašnjavanje trebaju da žive slobodno, ravnopravno, dostojanstveno i bez straha, na osnovu internacionalnog prava, na svakom milimetru naše domovine Bosne i Hercegovine.  

Oslobodite nas ovakvog državnog ustroja uspostavljenog  Aneksom 4. DMS-a, koji se vodi kao Ustav ove države, koji krši građanska prava a koristi samo klerofašističkoj vladajućoj mafiji u BiH. Oni nas u zadnjih 25 godina dijele u šovinistička geta, konstantno obmanjuju i sistematski organizirano pljačkaju, raseljavaju i uništavaju bosanskohercegovačke građane. U BiH vlada mrak, prisutna je enormno visoka razina korupcije, a siromaštvo je izazvalo neviđen egzodus ljudi iz BiH, pogotovo mladih. Bosna i Hercegovina, ovakva kakva jeste, objektivno predstavlja opasnost ne samo za regiju, već i za Europu i svijet. Politika, koju je u periodu od potpisivanja DMS-a u BiH provodila internacionalna zajednica, ide ka tome da zaraćene strane u BiH same premoste probleme življenja u zajedničkoj državi, a to je, odavno i golim okom vidljivo, nemoguće. 

Građanima Bosne i Hercegovine je dosta prevara, podjela, kriminala, koripcije, pljačke i lažnih obećanja. Vrijeme je za modernu Bosnu i Hercegovinu, u sastavu Evropske unije.

 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Elvis Bajrić to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...