Oslobodite Fahrudina Radončića
This comment has been removed by the author of the petition.
jedan kriminalac manje, a sad se treba na izetbegovice fokusirat, ma sve to treba pohapsit....
Uhapsite mene!
Na sve strane vrište: Oslobodite Fahrudina! Oslobodite Orića! Oslobodite Sanadera! Oslobodite Mladića! Oslobodite i Karadžića. Krajišnika ste već oslobodili, Mihailovića već rehabilitovali, a Nedića ćete uskoro, a uskoro i Pavelića, a pripadnicima handžar divizije, ustaša, četnika i domobrana podijelite spomenice... Samo vas nešto lijepo molim: uhapsite mene! Ja se u ovakvom društvu ne osjećam slobodnim, pa je sasvim nebitno jesam li iza rešetaka ili ne.
A i klopa je džaba.
majstore, brzo si ti nama na slobodi ;)
M.I.
Jedini razlog je zbog BiH.
ma ja malo pocistit gamad i one izetbegovice i slicne pa potpisat pristupnici evropi... bilo je i za ocekivat ovakav izhod...
Re:
#10: - Hiljadu ljudi radi u Avazu??? Po tebi Avaz haman kao Audi AG :)
Re:
to malo zastrasivanja ljudi da nebi sta komentarsisali... hahahah, pa dobro nek se prisluskuje, ne moze nas sve pohapsit....
podrska za naseg heroja
podrska nasam predsjedniku od OOSBB Stari Grad...uz tebe smo ljepoto nasa
Pitanje je cemu ova peticija jer sudjenje nije ni pocelo. Sud je tu da ustanovi je li Radoncic kriv ili nije a nikakve peticije ne mogu promijeniti situaciju. Vrijeme je da se zemlja dovede u red, onaj ko je ukrao nesta treba da odgovara a ko je nevin nema cega da se boji.
ma ja kao i uvijek oni tamo neki drugi nama to rade.... a ko je naredjivao ubistva i ko radi da je ovdje plata 200 km i da gradjani zive u ovakvom nenormalnom okruznju? ma hajde nece nista biti bolje dok se svi danasnji upleteni u vlast sankcionisu za svoja nedjela a to moze poceti na primjer i sa radoncicem...
AKO BOG DA SADA I DODIKA
| This discussion has been closed. |