Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA
Treba mu pružiti podršku.
Re:
ja uopšte neznam kome je palo na pamet ideja da se doktor Nakaš smjeni i zašto zato što je čovjek dobro vodio bolnicu i same pacjente jer u našoj državi nesmije biti ništa dobro ovi su krenuli sa uništavanjem firmi a sad završavaju sa bolnicama žalosno nedajmo doktora Nakaša
This comment has been removed by the person who wrote it.
Trebaju građani da se probude i traže sistemska riješenja u zdravstvu i svakom drugom segmentu.Trebaju čitati i t
ražiti red,rad i odgovornost.Dr.Nakaš je dobar čovjek,doktor,veliki humanista koji je bio u Sarajevu kada je bilo najteže,a meni je bio i profesor u srednjoj školi,a kroz fakultet sam upoznala njegovu suprugu ,koja je također profesor.Nama trebaju stručnjaci i ljudi sa sistemskim riješenjima.
Potpisala sam peticiju i oznacila da se moze vidjeti moj potpis imenom i prezimenom, jer je stvarno dosta da se za direktore i predsjednike raznih ustanova, preduzeca, agencija i sl postavljaju podobni i nesposobni kadrovi koji se biti poslušni, a ne ljudi koji su strucni i koji iza sebe imaju rezultate rada. Ne želeći mininizirati strucnost ostalih kandidata prijavljenih na konkurs za mjesto direktora Opće bolnice jer za to nisam kompetentna mislim da nije ljudski niti pošteno smjeniti nekoga čim se skupštinska većina ili vlada promjeni. Nažalost mislim da vladajucim ali i opozicionim politickim strankama čim dođu na vlast nije uopšte bitna dobrobit građana, vec samo činjenica da na vodeće pozicije postave svije "zaslužne" kadrove
| This discussion has been closed. |