Mi koji zelimo da se porodici Pajazetovic vrati njihova kuca...
Re: Realno
A ti ko god si neko , kako tako glupo govoris o sirenju porodice, malo se pobrini o tvojoj ako je imas jer nikad neznas sta te ceka . Porodica se naplacala advokatu za svoje i samo svoje vlasnistvo da se uputi zalba za razmatranje oko te prve delozacije medjutim sud u V. KLADUSI nikad nije pozvao stranke na saslusanje oko slucaja vec sami donose odluke koje su u prilog druge porodice , suvisno je reci da je advokat zet od ove familije koja je dobila presudu u svoju korist, krivotvoreci dokaze o kupoprodajnom ugovoru i potpis na njemu...... ndam se da bar malo NEKO imas razjasnjenja o ovoj situaciji......a ako ne zao mi je........ USPEH PORODICI DA SE VRATE U SVOJE I NASVOJE,,,,,,,,,,,,,SRECNO.......
Čitam ove komentare i nikako mi nije jasno, pa vi nikako ne spominjete Husinu unučad..nisu samo Sulina djeca u pitanju, vi blage veze nemate šta to pišete, spominje li neko Denisu Pajazetović i Denisa, unučad Huse-tahirova koji su ostali mali od kad im je otac ubijen, zapitali se neko kako je njima bilo kad je did rahmetli umro? Ta porodica Pajazetović koja je bila u kući nije marila ni za brata ni za sestru ni za tu djecu, gospodo draga ovo Vam je istina pa malo razmislite šta pišete i zapitajte se malo prije nego što napišete nešto..
Samo necovjek moze biti ovako okrutan i bezdusan kad u tudjem jadu i cemeru vidi svoju srecu i pobjedu.
Sta reci o takvima? Oni savjest nemaju, obraz niti dusu. A svi mi ostali trebamo se bojati da nam sudski
izvrsitelji ne pokucaju na vrata drzeci u rukama nekakav papir o kupoprodaji iz 1971 ili neke druge godine,
i nakon tolikih godina budemo istjerani iz vlastitog doma.
Sram neka vas bude bijednici,jel vam pohlepa toliko u glavu udarila kad ste svim silama uspjeli istjerati porodicu
iz vlastitog doma!!!
razbojstvo prema jednoj obicnoj porodici
This comment has been removed by the person who wrote it.
sve im morrate vratit i SUDIJE I ADVOKATO DA IMNAMIRE STETU PROVEDENU VAN SVOJE KUCE.....NISTA DRUGO NEGO CETNICKA DRZAVA.....
| This discussion has been closed. |