Peticija protiv govora mržnje u izbornoj kampanji 2014 u BiH

Gost

2014-04-03 07:08

Mržnja nikome nije dobro donijela

Gost

2014-04-03 20:06

mrznja donosi samo lose, a losega imamo i vise nego dovoljno u ovoj drzavi

Gost

2014-04-05 14:21

Podržavam sve aktivnosti koje mogu doprinijeti smanjenju nacionalizma na bilo kojim prostorima, jer nacionalisti nisu ni svjesni svog govora mržnje i njima je to "normala" koja čini njihov život. Ovo vrijedi za bilo koji nacionalizam na ovoj nam jedinoj planeti i svojim potpisom dajem skroman doprinos afirmaciji ljudskih prava kroz ukidanje govora mržnje. Vama sve čestitke na prepoznavanju ovog problema!
ZGRADE

#4 Peticija protiv govora mržnje

2014-04-05 14:30

Jako dobra ideja kako za borbu protiv nacionalizama tako i protiv govora mržnje. Radujem se da je na ovim prostorima prepoznata ova veza i da je učinjeno nešto konkretno po ova dva pitanja koja idu "ruku pod ruku" s obzirom da nacionalisti nisu toga ni svjesni. Radujem se da mogu dati svoj doprinos potpisom ove peticije što u konačnici znači afirmaciju ljudskih prava.
Jos jedna u nizu

#5 Daj Boze

2014-04-18 03:27

Zahvaljujuci peticiji, bice manje govora mrznje tokom ovih izbora. Ova peticija nece nicemu doprinijeti, garantujem to. Nazalost, ovo je drzava u kojoj peticije sluze samo kad ti je dosadno, pa eto da nesto radis. Radite nesto konkretno, ljudi.

Gost

2014-04-24 09:24

Krajnje je vrijeme...
Lubenica 1

2014-04-24 13:00

Sve što vodi bilo kakvom napretku u ovoj našoj zemlji,dobit će moji blagonaklonost.

Gost

2014-07-05 22:06

Drago mi je što se neko sjetio da bi ovo trebalo proslijediti OHR-u mozda oni nesto ucine povodom govora mrznje ako to vec mi ne mozemo

Gost

2014-09-19 20:07

Postovani, mozda ovdje nije mjesto za ovaj moj komentar ali ga ja ne mogu precutati. Informisuci se malo o stranki na pocetnoj strani sajta www.prvastranka.ba naidjem na mjesto gdje pise Podrzite nas. Naravno, htjela sam to uraditi ali na moje iznenadjenje u nizu slajdova nabrojanih gradova moga Bihaca nema. Je li to Bihac nije u BiH, ili mu ne trebaju promjene?

Gost

2014-10-07 17:14

Slusajuci Seherzadu Delic vjerujem da bi ova stranka mogla biti nova pokretacka snaga u BiH, naravno ako ne odstupite od svojih principa, i ne budete primali "dokazane" kadrove "dokazanih" stranaka.