JP Grijanje Zenica - DOSTA - nezakoniti paušali, isključivanje i (ne) usluga
GRIJANJE ZENICA
nemam grijanja jer sam na zadnjem spratu u naselju Babina rijeka. godinama se žalimo da su nam doslovno hladni radijatori na zadnjim spratovima (samo su na gornjem dijelu mlaki i to danju, noću nema ni to), ali uzalud. OTIMAJU PARE OD GRAĐANA
Re: Banda lopovska, na celu sa SDA familijom
#21: BOSS - Banda lopovska, na celu sa SDA familijom
Sa tim svojim stranackim laprdanjem samo ugrozavas legitimitet peticije .ima ljudi koji glasajuza sda i nisu zadovoljni grijanjem ali!kad vide ove tvojenidiotske izljeve mrznje sigurno nece htjeti potpisati peticiju
U stanu boravimo 1-2 mjeseca godišnje i to u ljetnim mjesecima.
Apsurdno je oplacati nesto sto zaista se ne koristi.
Re:
Meni se isto desilo. Čak su mi oduzeli račune i držali ih kod sebe 3-4 mjeseca, navodno zbog provjere, jer nisu imali knjiženo. Davala im kopija, ali su tvrdili da im ništa kopije ne znače. Poslije su tvrdili da su moji računi falsifikovani i da taj pečat u to vrijeme nije postojao. Na sudu je dokazano (izjave njihovih radnika) da je pečat postojao i da oni nisu imali regularno blagajničko poslovanje. Ali kako je sud na njihovoj strani sve su dokaze u njihovu štetu odbili. A, sve je krenulo nakon mog otvorenog pisma načelniku. Ovaj se osjetio prozvan, i po riječima direktora grijanja, rekao: Odgovorite im na ovo tako da im bude zadnji put.
Jer ova peticija bi imala pravi ucinak tek onda kada bi po mojoj procjeni mogli da je potpisu 70% ostalih gradjana naseg grada.
Katastrofa kao i vecina drugih stvari u ovoj drzavi.. Al' narod zna.. Eh pa eto nek zna.. "'bo vas Izetbegovic!!!
Potpisao sam peticiju zato što sam nezadovoljn uslugama grijanjai zato što ne bih htio da plačam za ono što nemam u potrebnoj količini. žalio sam se mnogo puta ali nikakve koristi jer ovo je opšta pljačka potrošaća da ne dobiju ni jednu trećinu za ono sto plačaju punu cijenu. I od mene više DOSTA.Još sam zaboravio naglasiti da sam redovni platiša jjer se bojim dugova pa da mi se ne nagomila neki dug a kakva je politika u ovoj državi mogu se samo problemima nadati.
| This discussion has been closed. |