Trenutna i neopoziva ostavka Aleksandre Pandurević
Re:
ONI SU SPOJENE POSUDEEE NARODEEEE, SVE IH TREBA KATAPULTIRATI IZ ONIH UDOBNIH FOTELJA, MNOGI SU PRVI PUT SJELI U TAKVE SJEDALICE, PRVI PUT SE PROVOZLI LIFTOM...
Sta ste vi sebi dozvolili !?? ..u svom gradu,Drzavi !! ...ako to sebi dozvoljvaju da vam chine sto izgleda I chine ,da vas pljuju,lazu,budalama prave ...oni koji su vas I vashe ubijali nedavno ...pa vi I ne zasluzujete bolje ...Borite se protiv svih fashista ,bilo koje nacije ...Revolucija ,nista drugo vam nece pomoci u Bosni ...samo ZESTOKO ili nikako
!!
Re:
ISTINA, ALI I OSTALIH 99% NIJE DOSTOJAN ISTINA IZ RAZLICITIH RAZLOGA...TA POLITIKANTSKA BAGRA TREBA BITI LISENA SVIH PRIMANJA, TE TAKO KAZNJENA!!! SVE DOK NE IZVRSE OBAVEZE ZBOG KOJIH SU IZABRANI...KAKO SU PALI NA SVIM ISPITIMA, NAROD IH TREBA 'LOPATOM' IZBACITI KAO STO SE DJUBRE IZBACUJE I DOVESTI, MLADE, OBRAZOVANE LJUDE, BEZ 'TORBE PUNE NACIONALIZNA, STRANACJA, LAZNIH DIPLOMA, SELJAKLUKA'...
Gradjanin
Re:
TACNO JE...U PARLAMENTU NE SJEDE 'MARSOVCI' NEGO ONI KAKVE SMO MI - NAROD IZABRALI, ALI AKO SMO IZABRALI, MOZEMO IH I OPOZVATI...PA NEKA OVO BUDE POCETAK KRAJA JEDNE DUGE POGRESNE PRAKSE: GLUPOSTI, NEANGAZIRANOSTI, VLADANJA PO PRINCIPU 'PSIHOLOGIJE MASE'
Budi se Bosno ,ukloni shljam
Svaki normalni parlament ima mnogo vise clanova,zastupnika .. E, moja Bosno ko te predvodio I ko te vodi ,dobro je da si jos tu!
Oni,svi ti "politicari" vas gushe ...vi nestajete ,Bosna kopni ...a vi ? Nista!! Kako to !!Probudi se,Bosno ! ..Hej,ljudi halo ,pa vi nestajete!!
Gdje je ta drustvena elita,motor I pokretna snaga svake nacije,drzave.Ko je taj "spiritus movens" u Bosni ...organiziraj te se,sta cekate ? Da vam MZ ,Gosp.Incko ,PIC pomogne ..hahaaa.
Vi ste pokusni kunici ,vi ste samo eksperiment ,zrtve naivne ,na moju veliku zalost.
Ko sebi pomaze I Bog ce mu pomoci!!
Re: Re: radončić je četnički ministar
#193: Cjelovita BIH - Re: radončić je četnički ministar
I ETO SADA ..."NAROD ZNA' U "100% BiH" DA "IDEMO DALJE", hehehe
Re:
PITANJE NIJE NA MJESTU...GEBELS JE IMAO 6 KOMADA, PA IH JE SVE POTROVAO, DA IH 'SPASE', TOLIKO JE VJEROVAO U NACI-IDEJU
I kaze " Gospodjo Pandurevic,molim te vrati se svojim svinjama i Skodi (auto) sto si imala prije rata i zemlji.. pusti narod vise na miru" HAHAAAA Bravo ,svka cast !
Re:
Pa to su Srpski fashisti iscenirali ...propaganda .. UN staff was there ,pa ni oni nisu vjerovali a oni su znali najbolje! ....Ma oni u BL ,oni su ubili SVOJIH 12 beba ...A Mladic seljak-oficir ,ratni zlocinac se vozikao sa helikopterom ,pa mogao je to donijeti u svako doba ... To je LAZ!!
Tko si ti ? ..vidim baratach hrvatskim pravopisom a da tvoji HR zastupnici nece ,slucajno da ostanu tamo u hercegovanskom krsu umjesto da idu u BH parlament. Da im nije mozda sigurnost ugrozena u SA ? ?
Re: praznoglavci
Ti si ozbiljan ? Pa ti mislim da vaze ista pravila demokratije za osobe kao sto su Pandurevic i fashisticka kamarila? Haahaaaaa!! Pa ti znas kakav je njihov zadatak. .....rasturanje BH.
Re: Re: Re: mislim da nisi u pravu ali u svakom slucaju Republika Srpska je samo mit za budale kao t
Vi u BL ste u velikoj vecini (ne svi) neinformisani a u to i veliki fashisti .....ti pises hrvatskim pravopisom ?? ...pa sve hrvate su protjerali iz BL .
Bolna TOCKA jeste i to VELIKA ..i zna se zbog cega !!
U to LEGLO ne treba doci ..sa kim da se PROSVJEDA ?? Hahaaaa ...pa vi da imate i malo gradjanske svijesti ,bile bi dnevne prosvijedi protiv polickog kriminala i bijede u kojoj sa uzitkom,cini mi se, zivite u svojoj jadnoj pravoslavnoj diktaturi ...nego stari moj, pozuri idi na neku Slavu ...ima ih koliko hoces u RS ,na svakom coscku ...neka skola,mozda ...pa mozda krsna slava u MUP Republike Shumske...ali pazi da ne sretnes Kacavendu ....hoda, shunja se ,cuo sam bez vazelina . .
Samo zestoko sa njima I to na najmanju provokaciju,laz,znak mrznje . Sve njih treba otherati ,iz nova poceti. A MZ kao posmatraci stoje ...oni su vam to I skuhali ...oni to mogu I da poprave . Iduci put ,idite ispred MZ i...natjerati njih da nesto urade.
Slušao sam gospođu Pandurević na TV Republike Srpske i zato, zbog njenih izjava, potpisujem ovu peticiju - kao građanin i roditelj...
| This discussion has been closed. |