Peticija Ambasadi SAD povodom preustroja FBiH

Ivana Ina
Gost

/ #86 Preustroj, samo, FBiH bi bio nastavak GENOCIDA u (R)BiH!!! NE može to tako!!!

2013-06-14 10:59

Preustroj, samo, FBiH bi našoj jedinoj Domovini (R)BiH nanio nesagledive pošljedice, štetu i još veći haos i nered u državi!!!
Nevjerovatno je da SAD do danas ništa NISU uradile da se automatski ODSTRANI DM (NE)SPORAZUM koji je od starta bio sporan jer je s njim samo zaustavljen fizički rat, odnosno AGRESIJA I GENOCID na RBiH, da bi se odmah poslije počeo primjenjivati u svrhu rušenja naše BOSNE, od USTAVA RBiH do bh. državljana koji su uz pomoć Dejtona rasuti po cijelom svijetu!
To znači da je taj NELEGALNI sporazum u stvari MALIGNO TKIVO U SRCU NAŠE ZEMLJE I DA GA MORA SECIRATI ONAJ KO GA JE UBACIO U NAŠU DRŽAVU!!!
Zbog svega što je bilo u BOSNI od 1992. godine, mi bh. državljani zahtijevamo da se GENOCIDNE TVOREVINE tzv. "rs" i FBiH uklone iz države, zajedno sa NEsporazumom kog su potpisale AGRESORSKE države RS i RH!!! Sva tri potpisnika su mrtva, pa se samim tim nameće samo jedno pitanje i odgovor: Kako su genocidne države potpisnici tog nelegalnog (NE)sporazuma, isti se mora po automatizmu sahraniti što DUBLJE u zemlju kako ne bi i dalje ugrožavao i zaražavao bosanskohercegovačku okolinu i bh. Narod!!!
Ivana Ina Mostarac www.djecasarajeva.ba