Doživotni zatvor za dvojicu monstruma koji su ubili Arnelu Đogić!


Gost

/ #1661

2016-03-07 07:35

Samo je problem sta cemo sa monstrumima koji naprimjer zive u Danskoj ,pa su meni i mojoj porodici sjebali zivot da bi dobili jebene dozvole boravka i izbjegli da traze azil.
Moze li mi tkop odgovoriti na to,ja sam potpisao peticiju za te zlocince,alæi tko ce potpisati meni peticiju da se ukinu dozvole boravka svim onim koji ziver u Danskoj i upleteni su u propgon moje påorodice od 1993 godine.
Sta mislæite koliki je to zlocin,da iste te osobe sa svojim porodicama ,sire lazi namjerno o meni i mojoj porodici,da bi se zastittili od mojih rijeci istine.
Medzu njima ima vjerovatno skrivenioh zlocinaca,koje ova zemlja svesrdno krije,jeer ce isti ti zlocinci im trebati da ponopvo naprave novo sranje u nekoj novoj Jugoslaviji ili Bosni .
Sad ja cekam vas da potvrdit meni peticiju i startujete protest protiv tih istih osoba,da samo napomenem,nisu to samo srbi ili hrvati,nego i muslimani,jer ja sam musliman isto,ali i u mojoj vjeri ima veoma zlih ljudio.
Nadam se da ste me razumjelæi i da napomenem,ja imam dokumentaciju i ostale dokaze sa kojim podvrdzujem ovo sto pisem,snimke,bilo govora ili slike,sve imam,tako da nepriocam prazne price.
ETO SAD DA JA VAS VIDIM !!