Doživotni zatvor za dvojicu monstruma koji su ubili Arnelu Đogić!

Poštovani zemljaci, 

 

Pokrenuo sam ovu peticiju sa ciljem da se na neki način čuje i naš glas, glas običnog naroda u borbi protiv monsturma, zločinaca, podlaca i najvećih propalica i slabića koji su ikada hodili ovom našom divnom domovinom BiH. 

 

Svi smo dobro upoznati na koji monstuozan, svirepan, podmukao i krajnje nehuman i bezobrazan način je naša sugrađanka, prelijepa djevojka u cvijetu svoje mladosti, kada je cijeli život bio pred njom, ubijena. Mučki ubijena. 

 

Ubila su je dva monstruma, čije ime ne želim ni da napišem, ne želim da ih stavim u isti tekst sa našom Arnelom, koje nažalost više nema.

 

Odakle nekome pravo da oduzme nekome kćerku, sestru, rodicu, prijateljicu, komšinicu, sugrađanku. Život je dat od Boga i samo On ima pravo da ga i uzme.

 

Da se više nikada, nikome ne dogodi ovako nešto ni slično, ja Vas sve iskreno molim, potpišite ovu peticiju kako bi odali počast našoj prelijepoj Arneli, a također i napravili pritisak na naše tužilaštvo i sudstvo kako bi ovi monstumi dobili doživotni zatvor, odnosno max kaznu zatvora, a nakon toga, ako budu živi, da budu prognani iz naše domovine, da nas ne truju, jer mi sa takvim monstrumima, ubicama, zločincima ne želimo da živimo!

 

Neka ti je vječni rahmet draga Arnela!


Edin Salamović    Kontaktirajte autora peticije