Mi koji zelimo da se porodici Pajazetovic vrati njihova kuca...

Quoted post


Gost

#12

2013-12-04 10:30

Gore navedenoj sutkinji je praksa, da bude u ljubavnoj vezi s jednom od strana, pa da onda presudi naravno u njihovu korist. Da ovog puta Huse nije bio te prakse. Jadna ti Samira, toliko škole, toliko godina rada, toliko slučajeva, a ljudi te znaju samo po jednom, po redovnom mjenjanju partnera :) Jadno... Bilo bi bolje kad si imala priliku da si gradila svoju karijeru, pa da nekom budeš uzer... Da budeš žena zmaj u toj Kladuši, da mi mladi možemo reći, e mi imamo obrazovano, uspješnu i vrijednu divljenja gospođu u našom gradu... Stoko jedna, šta uradi od sebe..

Replies


Gost

#63 Re:

2013-12-06 09:26:33

#12: -

Sutkinja Jahjefendic radi pod necijim uputama i instrukcijama i ona je ucesnik izvrsavanja presuda, kupoprodajnih ugovara i raznih spletki za sve ovo vrijeme.  U svakoj normalnoj drzavi Samira bi bila iza resetaka, a ne u kladuskom sudu. Nije ni cudno zasto je dospijela bas u ovaj kladuski sud.

 

Gostu, nema providnog dana, dok god narod jednom kolektivno ne krene u masovne demonstracije i ne uzme "gonjive motke" sto kaze Pantic u Tjesnoj Kozi i ne najure te hostaplere iz Suda i sve ostale iz Opstine i za njih je jedino mjesto corka....