Tuzba protiv Ivana Ivanovica

Quoted post


Gost

#120 Re: Re:

2014-12-03 17:40

#113: gost - Re:  

 Koliko ti moraš biti ograničena da shvatiš kako je peticija jedan od načina da se neke stvari ako ništa poprave, ili da im se skrene pažnja kako se ne mogu tako ponašati. Ne budi ograničena, niko nije nasilje spominjao, a iti što jesu su očito ograničeni koliko i ti, pa ne znaju na pismen način vratiti istom mjerom nego prijete. 

Replies

gost

#122 Re: Re: Re:

2014-12-03 19:45:44

#120: - Re: Re:  

 Ja sam ogranicena?! Sram vas bilo! Koje stvari da se poprave ili zabrane?! Da se popravi ono sto nije ili jeste uradjeno. Rata vise nema, ali vi ste jos u njemu. Sta god vi ovdje pisali, necete ukinuti bilo cije pravo da se kriticki bavi negativnim pojavama, u ovom slucaju, svjetski nazovi mirovnjacima i njihove male konkubinama. Nitko nije pominjao zrtve silovanja ali jesu tvorci ove histerije. Pa samo bolestan um moze da se zeza sa zrtvama. Poanta je da to nije ucinjeno. Ja imam prava na zdrav razum i svoj stav, koji sam kulturno iznijela. Vi kao da niste procitali vulgarne komentare i na ovom ovdje mjestu, a posto se pravite blesavi i govorite da nema govora o nasilju, nije mi bilo tesko da sa twitter profila Ivana Ivanovica prepisem dio komentara, koji ce vjerujem biti muzika za vase usi.

Ivan Ivanovic:Izvinjavam se svima koje je uvredilo moje obracanje u petak. Veliki sam protivnik rata i nasilja. Ocigledno ne poznajem dovoljno prilike u BIH. Izvinjenje pisano 1.12.2014.

Odgovori:

Behrem Khan: ako te sretnem ikad kurvin sine, udavit cu te.

Senna88:you fu.......cking idiot.

Edin:ma materi se izvinjavaj majmune.

Seadss:ko ti jebe mater usljo retardirana.

nussman nussman:cerki ti ga nabijem, c....etniku jedan.

Nerealno Realan:ma napusi se ti nama ku...rcine bosanske, krv ti j...ebem cetnicku.

Nisam iz kalupa:sve konje i majmune treba javno prozivati imenom i prezimenom,Ivan Ivanovic propali abortus, jebo te svako(vlasnik ovog profila je zena, prava dama).

The Sinister Minister: Pisam ti se na izvinjenje, plati kesom 36 puta koliko si zaradio na emisiji, pa ti prostimo i kcer ne spominjemo..............................

Da ne pisem dalje, dosta je i ovo. Bruka izazvana lose protumacenom salom.