Tuzba protiv Ivana Ivanovica

Quoted post

gost

#134 Re: Re: Re:

2014-12-04 15:29

#133: - Re: Re:  

 Mi zivimo u lazi?! Pa vi ste ljudi koji su sam na sebe bombu bacili na pijaci da bi bili zrtve a Srbi krivi!

1995. godina je ujedno i godina kada je rat okoncan!!!!! Od zabavne emisije i benigne sarkasticne sale, napravili ste politicki problem. 99% Ivanove stand up komedije u emisiji je posveceno zezanju na racun srpskih politicara i estrade, a 1% mozda necemu iz regiona.

Vi ste najobicniji licemeri. Smeta vam zezanje na racun maloletnica koje se sexaju sa plavcima?! A zasto to niste sprecili?! Gde su ovi pobornici hajke i lova na ljude da dignu glas i kazu da mirotvorci seksualno opste sa maloletnicama?! Vama ne smeta sto se one sexaju, ali smeta kada neko to kaze?! Vrhunac licemerja i laznog morala.

Gde ste bre vi, da podignete glas protiv vesanja coveka u Iranu, jer je okacio sliku sa trogodisnjom cerkom na facebook-u?! Ah, da, to je uvreda za Muhameda!

 

JBT toliko ste glupi, da moramo da smislimo novu rec koja ce pravilno da opise vase stanje svesti, jer glupost nije dovoljna.

 

Ako se ne daj Boze pretnje bolesnika zavrse tragicno po Ivana i njegovu porodicu, nadam se da ce inicijatori ove bezrazlozne hajke trunuti u zatvoru do kraja zivota!

Napravite sami svoje emisije u skladu sa IQ koji imate, ne uvozite nase, komplikovano je za vas da ih ukapirate.

Replies


Gost

#137 Re: Re: Re: Re:

2014-12-04 15:44:35