Profesionalizacija udomiteljstva za djecu

Quoted post


Gost

#11

2015-01-20 20:40

smatram de je zasluženo da dobijemo godine staža,jer koliko ljubavi i nježnosti ulažemo u tu djećicu ,dobit staž za utrošenu energiju živta jest jako malo.Stom djecom smo punih 24sata na dan.Drugi zaposleni ljud odrade radno vrijeme pa odu "mozgom na pašu",dok mi udomitelji i noći i noći bdiješ nad dječicom.Zato smatram da je u redu da se dobije staž.HVALA Vam na razumjevanju!

Replies


Gost

#22 Re:

2015-02-02 13:02:13

#11: -  

 U svakom slučaju podržavam peticiju, ali ne možete napisati da mi drugi zaposleni ljudi odradimo radno vrijeme i odemo s "mozgom na pašu". Nas isto tako čekaju dječica, za koju se brinemo što rade sami dok smo mi na poslu, i isto smo punih 24 sata na dan i roditelji, ali ne roditelji s "mozgom na paši"! Isto tako smo proveli i provodimo noći i noći bdijući nad dječicom, dižemo se ujutro i idemo raditi "s mozgom"! Nemojte omalovažiti trud ostalih zaposlenih roditelja, koji za to roditeljstvo nemaju nikakva prava osim uvećanog osobnog odbitka, dječjeg doplatka i jednog dana godišnjeg za dijete koje je do 7 godina starosti.

Iskreno se nadam da će svi podržati ovu peticiju kako bi bilo što manje nesretne dječice koja zaslužuju svu ljubav ovog svijeta, da se bude, liježu, odrastaju uz one koji ih vole!