Hitno suspendovati lejlu Čolak

Quoted post

odvracanjeodloseg

#304 Re:

2016-08-30 11:21

#19: -  

 jadnice jedna,  ne znam sto spominjes Boga ako ne vjerujes u Njega, a dokaz tome je  tvoja prica o vjernicama, islamu, ako svjesno vrijedjas to je izlazak iz vjere, jer se ismijavas a Allah subhanehu ve te'ala je naredio vjernicama pokrivanje, to ako negiras nisi muslimanka, tu nema "LICNOG MISLJENJA"a ako si ateist ovo je samo dokaz da ne postoji ateizam da svi kad zagusti dozivaju Gospodara; mozda nekad ako ti Allah da uputu shvatiš da je sreca i smiraj upravo u pokornosti Uzvisenom.

Replies

...

#333 Re: Re:

2016-08-30 12:19:28

#304: odvracanjeodloseg - Re:  

 Ona ne da nije muslimanka , nego je kjafir čisti. Bošnjaci su jad od naroda .. nije ni čudo što "oni"  hoće da se odcijepe, što hoće zasebnu državu...pa ko bi na kraj sa  bošnjom izašao.. 


Gost

#413 Re: Re:

2016-08-30 14:12:32

#304: odvracanjeodloseg - Re:  

Kao prvo dosta je vise palamudenja ovdje, da krenemo od pocetka ja licno znam djevojke koje su se okrenule vjeri nakon sto su sve moguce probale, znam i one koji su cinili kriminalna djela pa u zatvoru postali imami, znam i za one koje su pokrivene a hodaju sa tudjim muskarcima, muzevima, koje rade sve sto nije primjereno. Nisam ja jedina koja to zna i vidi, dosta mi je samo tudjeg laznog predstavljanja isforsiranog vjerovanja. Jer iskreno da bilo kod od vas vjeruje ne bi pisao ovakve pogani kakve ste vas 24 ovdje pisalo, i sad mi vi svi pricate o vjeri i Bogu i upucivanju na pravi put. Kako vas nije stid sve, hajd sto lazete sebe da vjerujete sto bolan lazete siroku masu i pravite se nesto sto niste. svi sjedite sami sa sobom pa razgovarajte i budite iskreni prvi put u zivotu. samo da se zna da marama te ne cini vjernikom niti to znaci da imas za pravo da nekome ti govoris sta treba i kako treba. A niko nije potpisao peticiju recimo protiv hodza koji sve moguce naplacuju od dolaska na dzenaze do ucenja Kur'ana, islam je odavno odveden u propast odavno tzv kvaziislamisti su ga odveli u propast, ne Lejla ne ja i svi drugi slicni meni vec bas ovi koji su "pravi muslimani". Sto vas ne vrijedja nezaposlenost, lazi politicara, pokusaj izazivanja novog rata to se vas ne tice jel vas se samo tice lejla i marama, daj boze da se prosvijetlite vama pomoci nema.