HITNO donosenje odluke o smanjenju upisnina na fakultetima UNSA!

Postovani studenti i roditelji,

zbog nemogucnosti da drugacije izrazimo svoje nezadovoljstvo radom nadleznih organa, primorani smo to uraditi ovim putem. Pozivamo odgovorne da HITNO donesu odluku o smanjenju upisnina za clanice UNSA a zbog nastale pandemijske situacije koja je uticala na finansijsku situaciju mnogih porodica. U proteklim mjesecima mnogi su ostali bez posla, direktno ili indirektno, zbog situacije sa sirenjem COVID-19. Mnogi studenti nisu imali mogucnosti adekvatno pratiti nastavu niti polagati ispite jer nemaju svi obezbijedjene tehnicke uslove. Takodjer je potrebno naglasiti cinjenicu da i odredjeni profesori sa razlicitih fakulteta nisu u potpunosti odrzali online nastavu. Samim tim su studenti na vise nacina osteceni a zbog nedolazaka na fakultet i troskovi istih su smanjeni posebno sto se tice vjezbi na tehnickim i prirodnim fakultetima koje nisu odrzane. Zbog svega navedenog ZAHTIJEVAMO od nadleznih (prije svega Vlade KS) da HITNO stavi na dnevni red rjesavanje ovog pitanja. Svjedoci smo koliko se brzo mogu donijeti odluke kada to nadleznima odgovara. Prema tome, za nas izgovora nema! Hitno rijesite ovo pitanje ili ce studenti svih fakulteta izaci na proteste da vam ukazu na nepostupanje prema istim. Necemo dopustiti da pocnu upisi na fakultete a da Vlada KS nije ni raspravljala o ovom pitanju! Svoje nezadovoljstvo takodjer cemo iskazati i na predstojecim izborima.


Nezadovoljni studenti UNSA    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Nezadovoljni studenti UNSA to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...