HITNO ODUZIMANJE TITULE POČASNOG GRAĐANINA BIHAĆA BAKIRU IZETBEGOVIĆU!!! TE PROGLAŠENJE PERSONOM NON GRATA BAKIRA IZETBEGOVICA I MINISTRA CIKOTICA!!!

Tražimo od Grada Bihaća da hitno oduzme titulu počasnog građanina Bakiru Izetbegoviću! Nakon 3 godine ponižavanja od strane vlasti u BiH i ignorisanja migrantske krize,tražimo da Bihać i Krajina napokon pokažu šta stvarno misle o ovome kvazi lideru.Bakir Izetbegović mora shvatiti da je ovo najhrabriji i najdržavniji dio BiH,koji je izrodio najveće heroje rata.Za što su se borili Izet Nanić,Atif Dudaković,Mehmed Alagić,te pripadnici 5. korpusa? Da bi nam danas govorio da neće šačica ljudi zaustaviti ulazak u BIRU?! Bakir i njegov sexy ministar bi da šalju policiju na Krajišnike,ali zato ne smije ni pomisli da to uradi u Hercegovini ! Krajišnici vratimo našu staru slavu,vratimo vremena kad su nam svi zavidili i divili se našim ratnim podvizima.Da li je dosta da konstantno budemo ponižavani ? Da nam djeca odlaze u dijasporu i traže budućnost u drugim državama ? Da li je napokon vrijeme da se u potpunosti ogradimo od SDA i Bakirove fildžan politike ? Potpišite ovu peticiju ,prosljedite svima !! Vrijeme je da se ovom jednom i za sva vremena stane u kraj.Vrijeme je da se krajiški inat napokon probudi !!   

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Amir Alijagic to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...