MOLBA/ZAHTJEV ZA IZMJENU PEDAGOŠKIH STANDARDA U PŠ"HASAN KIKIĆ"GRADIŠĆE

IMG-e804e96745b0e68021fd4c69ff4b300b-V1.jpg Poštovanje,

Obraćamo Vam se ovim putem kao zabrinuti roditelji i staratelji djece iz PŠ " Hasan Kikić" Gradišće, gdje se striktno pridržava Uprava ovog zakona,gdje se u školi u kojoj nastava traje 8 sati loži samo 2 sata,jer se ložač preostalih 6 sati pretvara u domara ili higijeničara. Započeli smo početak polugodišta u hladnim učionicama s čim nisu zadovoljni ni roditelji,ni učitelji ni djeca. S obzirom da je trenutno alarmantno stanje sa Covid-19 i da se i najmanja nahlada toleriše kao kovid pozitivan pacijent, mi roditelji ne želimo da rizikujemo za zdravlje djece . Ovim putem Vas molimo da nas razumijete i da se promijeni procenat ili satnica na punu normu loženja zbog zdravlja naše djece pa i učitelja, jer svima je u cilju da budemo zdravi,al u našim uslovima je to teško trenutno. Ova zima je nepredvidljiva i isto tako Covid virus,pa Vas molimo da našu molbu uvažite i reagujete što prije. 

Srdačan pozdrav!


PŠ "HASAN KIKIĆ " GRADIŠĆE    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize PŠ "HASAN KIKIĆ " GRADIŠĆE to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...