MOLBA/ZAHTJEV ZA IZMJENU PEDAGOŠKIH STANDARDA U PŠ"HASAN KIKIĆ"GRADIŠĆE

IMG-e804e96745b0e68021fd4c69ff4b300b-V1.jpg Poštovanje,

Obraćamo Vam se ovim putem kao zabrinuti roditelji i staratelji djece iz PŠ " Hasan Kikić" Gradišće, gdje se striktno pridržava Uprava ovog zakona,gdje se u školi u kojoj nastava traje 8 sati loži samo 2 sata,jer se ložač preostalih 6 sati pretvara u domara ili higijeničara. Započeli smo početak polugodišta u hladnim učionicama s čim nisu zadovoljni ni roditelji,ni učitelji ni djeca. S obzirom da je trenutno alarmantno stanje sa Covid-19 i da se i najmanja nahlada toleriše kao kovid pozitivan pacijent, mi roditelji ne želimo da rizikujemo za zdravlje djece . Ovim putem Vas molimo da nas razumijete i da se promijeni procenat ili satnica na punu normu loženja zbog zdravlja naše djece pa i učitelja, jer svima je u cilju da budemo zdravi,al u našim uslovima je to teško trenutno. Ova zima je nepredvidljiva i isto tako Covid virus,pa Vas molimo da našu molbu uvažite i reagujete što prije. 

Srdačan pozdrav!


PŠ "HASAN KIKIĆ " GRADIŠĆE    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize PŠ "HASAN KIKIĆ " GRADIŠĆE to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )