Građani traže od FMZ smjenu generalnog menadžmenta KCUS i SEBIJE IZETBEGOVIĆ

Komentari

#13

U svakom slucaju u Sarajevu vlada anarhija i totalitarizam u zdravstvenom sistemu koju provodi bshata politika sda a izvodhac radova Sebija alis #SveBIja

Emir Kovacevic (Sarajevo, )

#14

dosta je nepravde

Almira Šogolj (Zavidovici, )

#23

Potpisujem peticiju zato sto je dosta tiranije, neznanja i bahatosti menadžmenta KCUS, i zato sto ne liječe pacijente, i sto se osjećam nesigurno u svom gradu. Trebaju doći profesionalci, stručnjaci, dobri ljudi, menadžeri koji će popraviti ovo katastrofalno stanje. Osoba koja donosi odluke na KCUS očito nije pri zdravoj pameti ili je toliko vodjena mržnjom, u oba slučaja je izuzetno opasna po život pacijenata i građana jer svi mi sutra možemo biti pacijenti kojima treba medicinska usluga.

Selma Kovacevic (Sarajevo, )

#36

DOATA JE VIŠE....

Elmedin Kobiljak (Sarajevo , )

#44

Potpisujem jer sam nezadovoljna nacinom upravljanja Kliničkim centrom, izrabljivanjem radnika, nezakonskim zaposljavanjem..

Berina Čajić (Sarajevo, )

#52

Dosta je!

Almir Čakalović (Sarajevi, )

#53

Indira Sabanovic

Indira Sabanovic (Sarajevo , )

#55

Management KCUS a nikad gori!

Ermina Hrustemovic (Sarajevo , )

#56

Ne profesionalnost, ne znanje, nedivrseno skolovanje, falsifikovana zvanja, sila, prijetnja, odbijanje lijecenja, diskriminacija prema pacijentima, nepostovanje pacijenta, stednja na ustrb lijecenja pacijenata, nepoznatist puta pacijenta, vrijedjanje pacijenata i uposlenih, nedizvoljavanje prava na licno razmisljanje, rastjerivanje kadra i unistavanje drzave (drzava bez zdravstva i sigurnosti nije drzava), oduzimanje svih ljudskih prava ,.....od strane jedne propale u svijetu komprivitovane familije IZETBEGOVIC i njenih posluznih jataka.
Ne postovati Hipokratovu zakletvu je kraj svakog kraja kao i unistavanje renomiranih Univerzitetskih institucija gdje dugo godisnja propalica Izetbegovic bez ispunjenih uslova nosi zvanje redovnog profesora sa 11 godina studiranja i prosjecnom i znanjem nezasluzenom ocjenom. Nismo ni svjesni u kakvoj su opasnost od ovog managements Svi nasi zivoti i pravo na lijecenje u najvecij bolnici u drzavi. Smjena treba biti placena i punom idgovornoscu za ucinjena zlodjela i povecanu smrtnost.

Bakir Avdagic (Sarajevo, )

#63

Zato sto je doktor sa pavom Hipokraovom zakletvom ,sto je Doktoru sa svim pozitivnim epitetima i sto mu je ucinjena nepravda

Dragana Pasagic (Jacksonville, )

#64

Dosta je vise !!!!!!Izetbegovicke

Ranka Bahtic (Sidney, )

#67

Nisam zadovoljna radom KCSU-a.
Ljudi nemaju pravo na ljecenje, neznaju put pacijenta sve kapije su zatvorene u Klinickom Centru. A da negovorim o javnom odbijanju da se lijeci curica Nadin Smajlovic.

Alma Popara (Sarajevo, )

#68

Pun klinac !

Laly Li (Sarajevo, )

#73

Dosta je familije Causesku

Mirza Bajraktarevic (Sarajevo, )

#80

Potpisujem zato sto se slazem sa razlozima iznijetim od organizatora

Dzemaludin Mehmedovic (Melbourne, )

#90

Nosi go... Napolje. Uništili su porodično sve čega su se dotakli. Nikolaj i Elena Čaušesku.

Sead Boros (Zenicaa, )

#91

Nesposobnost,primitivizam,oportunizam,poltronstvo, itd,itd,itd

Hidajet Dulas (Toronto, )

#93

Onkološki sam pacijent i imam problem pristupa kontrolnim pregledima na KCUS-u.

Alma Nalo (Hadžići, )

#95

Riba smrdi od glave.

Vedran Marušić (Ilidža, )

#109

Da nam se ovo zlo vise nikad ne ponovi

Omar Avdibegovic (Sarajevo, )

#116

Dosta je vise kurcenja

Igor DELIC (Sarajevo, )

#117

Smatram da Sabija izatbegović nije pravi doktor i zato da ne zna raditi taj posao jer je opsjednuta da vlada i upravlja kako ona hoće , želi. Jer je žena glupa smotana nepouzdana i želi to da pretvori u privatno vlasništvo jer mislim da je država Bosna i Hercegovina njeno vlastlišno 1\1 a mi njeni robovi i sluge

Nermin Hodzic (Zivinice, )

#120

Ne radi nista za dobrobit pacijenata.Zlo od zene!Ne zasluzuje tu poziciju.Definitivno treba da se nadje VAN KLINICKOG CENTRA!!!

Sedina Kobiljar (Sarajevo, )

#123

UKCS je institucija koja treba da služi građanima i nije ničije privatno vlasništvo.

Hazim Sabanovic (Sarajevo, )

#124

Potpisujem zato sto je na tom polozaju politicki a ne sto ima znanje jer sve ljekare koji su bili odlicni i bolji od iste takve je protjerala iz zemlje.....

Safeta Zubanović (Prijedor, )

#128

Ta zla vještica je ukrala klinički centar i mislim da je dosta vise da ta lopovska porodica krade i terorise gradjane Sarajeva i BiH. Fasisti su davno izgubili na ovim prostorima nezz zasto raja šuti , ako treba i proteste organizovati ispred kliničkog , dosta je vise fašizma !

Nihad Ramic (Sarajevo, )

#134

Rastjerala poznate doktore i specijaliste,unistila zdravstveni sistem.Ne samo smijeniti nego i krivicno goniti i u zatvor smjestiti,Sebiju i njene saradnike.

Samir Hastor (Sarajevo, )

#141

Mislim da kao borac i gradzanin ove Drzave i ovog grada imam pravo da negodujem i da dam potpis da bi bilo bolje sutra
DA i slazem se da treba napraviti smjenu KCUSA

Adnan Delalic (Sarajevo, )

#148

Krajnje je vrijeme da se toj osobi stane na kraj. Nije joj ovo babovina

Svjetlana Karamuja (Zenica, )

#156

Zato sto uredno placamo porez drzavi

Mirela Pavlic (Sarajevo, )

#164

Potpisujem zato sto nisam zadovoljna nacinom rada menadzmenta i prof. Izetbegovic. Da bi napravila ustede i prikazala sebe kao vrsnu menadzericu,svela je zdravstvo na najnize grane. To je drzavna imovina koja treba da sluzi pacijentima,da imaju adekvatnu medicinsku pomoc a ne da bi se prikazale ustede. I sama sam lezala u bolnici i nisam imala toalet papir ako ga nisam donijela od kuce,to je sramota kad uporedimo sa benzinskim pumpama koje u svojim toaletima imaju isti. Bruka. Primjera je mnogo. Treba ih sto prije smijeniti.

Indira Karkelja (Sarajevo, )

#171

Stanje na klinickom uzas, klinike prazne a nikog ne prima. Uzimaju milione a nista ne rade...mamu mi napola mrtvu vratili, niko nije htio da je pogleda... brijeme je parazit Sebija da napusti klinicki

Nermina Istrefi (Sarajevo, )

#174

Uništili su znanje i postali su svrha samima sebi. Plaćam, a vrata KCUS su mi zatvorena! Umjesto osjećaja sigurnosti doprinijeli su kolektivnom osjećaju nesigurnosti i bespomoćnosti stanovnika KS koji su direktno vezani za KCUS!

Emina Drinjakovic (Sarajevo, )

#179

Licno sam bila pacijent dva puta i osjetila na svojoj koži "uređenje " u KCUS.Sramota,a isto tako i iskustvo članova porodice

Adnana Vajzović (Donji Vakuf, )

#185

Za smjenu kompletnog rukovodstva KCUS i Domova zdravlja

Lp

Đenana Redžep (Sarajevo, )

#186

Smatram da ovakav odnos generalne direktorice nije korektan. Klinicki centar tretira kao DJL.

Selma Sahacic (Sarajevo, )

#194

Nisam zadovoljna radnom

Selma Čeligija (Sarajevo, )

#197

...pun klinac svega što se dešava!

Gina Tipuric (Sarajevo, )Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...